Sadakatsiz Dizisindeki O Sahne RTÜK ve İzleyicinin Gözünden Kaçmadı! Sadakatsiz Dizisini Sosyal Medyada Linç Ettiler!

Sadakatsiz Dizisindeki O Sahne RTÜK ve İzleyicinin Gözünden Kaçmadı! Sadakatsiz Dizisini Sosyal Medyada Linç Ettiler!

Kanal D'de ekrana gelen dizinin yeni bölümü çok konuşuldu. Asya'nın başına gelenler karşısında izleyiciler tepkisini gösteriyor. Çünkü artık hep aynı sahnelerden sıkıldılar. Sadakatsiz dizisinin reytingleri neden düştü belli oldu. Aras'ın Asya'ya evlilik teklif etmesi de çok konuşuldu.

Sadakatsiz dizisinde tepki çeken sahne sonrası tüm gözler dizideydi. Kanal D'de ekrana gelen yapım, reytinglerin azalmasıyla beraber tepki çekmeye başladı. Seyirciler artık Sadakatsiz'i tercih etmemeye başlıyor. Aras karakterinin diziye girmesi izlenme oranlarında sıçrama yaratmıştı. Berkay Ateş'in eşsiz performansı çok sevilse de dizinin klasik sahnelerden vazgeçmediği görüldü. Bu nedenle diziye sosyal medya üzerinden gösterilen tepkilerin sonu bir türlü gelmiyor.

Volkan ve Ali Tepki Çekti

Sadakatsiz'de Volkan ve Ali karakterlerinin sürekli olarak Asya'yı izlemesi dikkat çekti. Asya'yı rahatsız etmeleri ve onun da sabretmesi artık dayanılır gibi değil. Seyirciler Asya'dan masaya yumruğunu vurmasını bekliyor. Cansu Dere'nin canlandırdığı karakterin çok fazla sabrettiğini görüyoruz.

Aras'tan Evlenme Teklifi Geldi

Aras, boşanma işlemleri tamamlandıktan sonra Asya ile evlenmek istiyor. Evlilik teklifini yaptıktan sonra ikisi de güzel anlar yaşıyor. Ancak bu esnada izlendiklerinin farkında değiller. Tüm bu gelişmeler dahilinde dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak öğreneceğiz. Şimdilik anladığımız kadarıyla Asya ile Aras arasındaki her şey yolunda seyrediyor.