Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Sadakatsiz Dizisindeki Ayrılık Haberleri Yalan Çıktı! Kanal D'den Açıklama Geldi!

Sadakatsiz dizisinde bu hafta bir birinden heyecanlı sahneler oluyor. Diziden ayrılacak oyuncular sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Fakat bu haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Diziden ayrılmayacak oyuncu kimdir?

Sadakatsiz Dizisinin Oyuncuları Aldığı Para Adeta Şaşırttı!
Google News

Sadakatsiz dizisi bu zamana kadar yaşadığı en heyecanlı sahnelerden birini yayınladı. Dizide yaşanan olaylar bir oyuncunun Sadakatsiz'den ayrılabileceğine işaret ediyordu. Hatta Serenay Sarıkaya'nın diziye katılma ihtimali de söz konusuydu. Fakat Melis Sezen'in ayrılığı konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Melis Sezen Diziden Ayrılmayacak!

Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Melis Sezen, Derin karakterine hayat vermeye devam edecek. Dizide o kadar fazla rol almaya başladı ki bölümlerin dinamiği artık onunla beraber değişiyor. Tüm gözler onun üzerinde ve başına gelenlerin ne olduğu konusunda çeşitli tahminler yürütülüyor. Ancak Melis Sezen'in ayrılması gibi bir durum söz konusu değil.

Sadakatsiz Ters Köşe Yaptı!

Sadakatsiz'in bu kadar fazla ters köşe yapması ve izleyicileri heyecanlandırması, dizinin yüksek reytinge sahip olmasını sağlıyor. Önümüzdeki haftalarda Derin'le ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkma ihtimali yüksek. O gün gelene kadar ise izleyicilerin gözü Derin'de olacak. Sadakatsiz'in yeni bölümü her hafta Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında. Sezon finalinin ne zaman yapacağı kesinleşmese de önümüzdeki aylarda gerçekleşecektir.

<