Sadakatsiz Dizisinde Yaşananlar Akıllara Durgunluk Verdi! Resmen Bu Kadar da Olmaz Dedirtti!

Sadakatsiz Dizisinde Yaşananlar Akıllara Durgunluk Verdi! Resmen Bu Kadar da Olmaz Dedirtti!

Sezon hazırlığına devam eden Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 35 bölümü ile ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı.

Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümünde çok farklı gelişmeler yaşanacak. İşte haberin detayları...

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. İlk sezonu başarılı bir şekilde geçen Sadakatsiz dizisi ikinci sezonunda da istenilen reytinglere ulaştı. Alınan bilgiler neticesinde çarşamba günü ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi birinciliği Kuruluş Osman isimli diziye kaptırdı. Fakat reytinglerde istenilen başarıyı elde eden Sadakatsiz ikinci sezonunda da kemik izleyici kitlesine ekranlara bağlamayı başardı.

Volkan'ın gözyaşları dinmiyor

Alınan bilgiler neticesinde Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Asya ve Aras arasındaki yakınlaşma herkesi şaşkına çevirdi. Aras hafızasının yavaş yavaş yerine geldiğini söylüyor. Bunun ardından her şeyi hatırlayan Aras Asya ile yakınlaşınca neler olacağı da şimdiden merak söz konusu oldu. Asya ve Aras yakınlaşması şahit olan Volkan'ın bu durumda ne yapacağı ise bilinmiyor. Dizi severler Asya'nın Aras'ın duygularına karşılık verip vermeyeceğini de merak ediyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı da Asya'yı bir kez daha kaybettiğini anlayan Volkan'ın gözyaşları dinmiyor. Dizi severler hikayenin gidişatından mutlu olduklarını açıkladı. Sadakatsiz dizisi Çarşamba akşamları saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.