Sadakatsiz Dizisinde Şoke Eden Detay! Dizide Olaylar Karışıyor

Sadakatsiz Dizisinde Şoke Eden Detay! Dizide Olaylar Karışıyor

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Doctor Foster’dan esinlenerek uyarlanan dizi hakkında şok detay gözlerden kaçmadı. İşte haberin tüm detayları...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi şimdiden gündem oldu. Sadakatsiz orijinal dizisinden bile daha üstlere çıkarak rekor seviyeye ulaştı. Dizi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Reyting olarak güçlü bir yapım olan Sadakatsiz, her bölümünde izleyiciyi heyecanlandırıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil oluyor.

Diziye sonradan dahil olan Tarık Emir Tekin kimdir?

Diziye sonradan dahil olan Tarık Emir Tekin kimdir? Şevval Sam ve eski milli futbolcu Metin Tekin’in çocukları olan Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son zamanlarda oyunculuğa yönelen Tarık Emir Tekin dizide Selçuk karakterine hayat verdi. Ayrıca kendisi ile zıt karakterde birine hayat veren Tarık Emir Tekin izleyiciden de tam not aldı.

Başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan Tarık Emir Tekin, kariyerinde de patlama yaşadı. Sadakatsiz dizisinin sezon finaline girmesinin ardından izleyiciler dizinin bir an önce başlamasını bekliyor. Ayrıca diziye sonradan dahil olan yetenekli oyuncu Tarık Emir Tekin ise kısa sürede birçok hayran kitlesine sahip oldu.

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuna dair detaylar ortaya çıktı

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuna dair detaylar ortaya çıktı. Bunun dışında Bodrum’da kameralara yakalanan yetenekli oyuncu Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenleri paylaştı. Ağustos ayında çekimleri başlayacak olan dizi Eylül ayının ortasında ise ikinci sezon ile izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.