Sadakatsiz Dizisinde Senarist Depremi! İzleyicilerden Sadakatsiz Dizi Yapımcısına Çağrı..

Sadakatsiz Dizisinde Senarist Depremi! İzleyicilerden Sadakatsiz Dizi Yapımcısına Çağrı..

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine Cansu Dere hayat veriyor. Asya karakterine çok iyi bir şekilde ekranlara getiren Cansu Dere kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi severler ise bu karaktere yorum yapmayı ihmal etmedi. İşte haberin tüm detayları...

Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisine Leyla karakterinde yeni bir oyuncu dahil oluyor. Alınan bilgiler neticesinde Leyla karakterine Aslı Orcan’ın hayat vereceği ortaya çıktı. Aras karakterinin eşi Leyla'nın ortaya çıkmasının ardından işler bir hayli karışacak. Kocasının kendisini Derin ile aldatmasının ardından Asya boşanarak ilişkisini bitirmişti. Bunun ardından şimdi ise evli bir adam ile ilişkisi olan Asya çok kötü bir konumda hissediyor.

Dizi severler, Asya karakterini sorguluyor

Derin tüm yaptıklarını bilinçli bir şekilde gerçekleştirirse de Asya hiçbir şey bilmediği için böyle bir durumun içerisine sürüklendi. İzleyiciler ise bu durum karşısında senaristi soru yağmuruna tuttu. Kimi izleyici Asya kadar zeki bir kadının kendisini yeterince tanımadığı birine âşık olma noktasına gelmesini sorguluyor. Bunun dışında Asya karakteri dizide ana karakter olmak dışında her yaptığına dikkat eden akıllı, güçlü ve öngörülü bir kadın olarak da ekranlara geliyor. Senaristlerin oluşturduğu Asya imajı bu olurken Aras gibi yeni tanıdığı biriyle ilişki yaşaması izleyicileri bir hayli düşündürdü. Sadakatsiz dizisinin izleyicisi bu karakterin bu duruma düşmesini pek uygun karşılamadı.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Sadakatsiz dizisinin 39. yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler ise şimdiden merak söz konusu oldu. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünden ilk fragman ise yayınlandı. Asya dizinin yeni bölümünde Aras’ın evli olduğunu öğreniyor. Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğrenir öğrenmez Asya söylüyor. Asya ise kandırıldığını öğrenerek büyük bir plan hazırlığına giriyor. Yeni bir intikam yemeği hazırlayan Asya'nın nasıl bir plan hazırlayacağız ise şimdiden merak söz konusu oldu. Asya kendisi bu konuma düşüren Aras'tan intikam almak için karar verdi. Dizi de entrikalı heyecan iyice artarken reytinglerinde iyi gelmesi düşünülüyor. Sadakatsiz dizisi 39. yeni bölümü ile çarşamba günü saat 20.00 de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.