Sadakatsiz Dizisinde Derin Cinayete Kurban mı Gitti! Derin Diziye Veda mı Ediyor!

Sadakatsiz Dizisinde Derin Cinayete Kurban mı Gitti! Derin Diziye Veda mı Ediyor!

Sadakatsiz dizisinde inanılmaz sahneler yaşanıyor. Bir ay önce başlayan Derin'in kaybolma sahneleri her yeni bölümde parça parça gösteriliyordu. Ancak nihayet geçtiğimiz bölümde Derin'le ilgili kesitlerin ana bölümünün yayınlanacağı belli oldu.

İzleyiciler, Derin'in gerçekten kaçırıldığını mı yoksa cinayete kurban mı gittiğini düşünmeden edemiyor. Dizinin her bölümünde Derin'le ilgili gelecekten bir kesit yayınlanması oldukça ilgi çekiciydi. Ancak gelişmelere bakacak olursak artık Derin'le ilgili önemli sahneler daha fazla gösterilecek. Belki de bu sahnelerin sonunda Derin'in diziden ayrılması kesinleşecek.

Sadakatsiz Derin Diziden Ayrılacak mı?

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından olan Derin, diziden her an ayrılabilir. Nedenine gelecek olursak hem dizinin uyarlama olması hem son bölümde yaşananlar onun diziden ayrılabileceğine işaret ediyor. Uyarlama dizide Derin karakterini canlandıran kişi diziden ayrılmıştı. Karakterin bu ayrılığı diziyi nasıl etkileyecek merak ediliyor. Her ne kadar uyarlama olsa da uyarlamaların kimi zaman farklı senaryolara yöneldiği de görülüyor. Bu yüzden Derin karakteri diziden ayrılmazsa şaşırmayız. Ancak tüm ihtimaller Derin'in yani Melis Sezen'in diziden ayrılacağını gösteriyor.

Derin'i Kim Kaçırdı?

Sadakatsiz'de Derin'i kimin kaçırdığı henüz kesinleşmedi. Volkan'ı arayan numaranın gizli olması nedeniyle şu an için kimsenin elinde bir bilgi bulunmuyor. Ancak Derin'in şüpheli tavırlarına bakılacak olursa Derin rol yapıyor olabilir. Yeni bölümde Volkan'ın karşı karşıya kalacağı zorlu anları hep birlikte göreceğiz.

Sadakatsiz'de Neler Oldu?

Sadakatsiz'in son bölümünde Derin, Volkan'ın kendisinden boşanacağını öğrenince çıldırmaya başladı. Garip hareketler sergileyerek intikam planını devreye soktu. Bir süredir her şeyi bunun için planladığı görülmekteydi. Ancak bu kurgulanmış planın sonunda kimin kârlı çıkacağı ise meçhul. Son olarak boşanma mevzusu açılınca Derin tüm planını devreye soktu ve Volkan'ı oldukça zor bir durumda bırakacak. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Volkan'ın yargılanacağı ve Derin'i öldürmekle suçlanacağı düşünülüyor. Diziyle ilgili belki de en kritik sahnelerinden biri yeni bölümde yaşanacak. Haluk Güçlü, hali hazırda Volkan'a zaten sinirliydi. Biricik kızının kaçırılmasından sonra siniri daha da çok artacak. Dolayısıyla ikisi arasında önemli bir rekabete yol açabilir.