Sadakatsiz Dizisinde Büyük Kavga Çıktı! Sadakatsiz Dizi Seti Karıştı..

Sadakatsiz Dizisinde Büyük Kavga Çıktı! Sadakatsiz Dizi Seti Karıştı..

Ekranların en çok izlenen Sadakatsiz dizisinde şiddet sahneleri ekranlara geliyor. Volkan'ın yeni hedefi olan Aras büyük bir seçim eşiğine geldi. Volkan ise kıskançlık krizine girerek şiddete başvurdu. İşte haberin tüm detayları...

İkinci sezonda çok iyi çıkış yakalayan Sadakatsiz dizisi alınan bilgiler neticesinde AB grubunda da birinciliğini elde etti. Dizide Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş ise şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Asya ve Aras arasında yakınlaşma Volkan'ı çileden çıkardı.

Sadakatsiz dizisinde sular durulmuyor

Sadakatsiz dizisinde Asya ve Aras arasındaki yakınlaşmaya gören Volkan şiddet uygulamayı seçti. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Aras ve Volkan, Asya için adeta birbirine girdi. Caner Cindoruk ve Cansu Dere ikilisinin başrollerinde bulunduğu Sadakatsiz her hafta izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Bahar ile konuşan Asya, Aras'ın kendisini öptüğünü anlatır. Hislerinin karmakarışık olduğunu söyleyen Asya, ne yapacağını bilemez. Çünkü Aras'ın geçmişini bilmemesi Asya'yı tedirgin eder.

Asya, bir seçim yapacak mı?

Volkan, Aras'ı tehdit ederek Asya'dan uzak durması gerektiğini söyler. Bunun üzerine Aras ise Volkan'a Asya'nın onun eski karısı olduğunu hatırlatır. Volkan'ın Aras'a yumruk atması üzerine ikili arasında çok şiddetli bir kavga yaşanır. Kavga esnasında yere düşen Volkan'ın Aras'ın yumruklarına müdahale edememesi izleyiciyi de bir hayli sevindirir. 27 Ekim Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Sadakatsiz dizisinde Asya'nın kimi tercih edeceği ise şimdiden merak söz konusu oldu.