Sadakatsiz Dizisinde Beklenmedik Bir Ayrılık Olabilir! Derin Ayrılıyor mu?

Sadakatsiz Dizisinde Beklenmedik Bir Ayrılık Olabilir! Derin Ayrılıyor mu?

Sadakatsiz dizisi ilk başlarda yakalayamadığı performansı yakalamayı başardı. Sosyal medya da dolaşan dedikodulara göre derin ayrılacak. Peki derin diziden ayrılıyor? Yoksa Selçuk'mu diziden ayrılıyor?

Bu aralar adeta kariyer basamaklarının zirvesinde yaşayan Melis Sezen son zamanların adından en çok bahsedilen isimlerden biri oldu. Ardı ardına oldukça başarılı projelerde bulunan Melis Sezen, bu aralar adeta kariyerini en üst basamakta yaşıyor. Güzelliğinin yanı sıra gösterdiği performans ile de hayranlarının kendine hayran bırakan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile ilk başlarda pek göze çarpmıyordu. Bu aralar insanlar Derin karakterinin akıbetini çok merak ediyorlar.

SADAKATSİZ DİZİ OYUNCUSU DERİN'İN SON DURUM!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ölecek mi? sorusu neredeyse her bölümde soruluyor. Bunun sebebi ise elbette sosyal medyada dolaşan iddialar. Bu iddialara cevap olarak verilebilecek en güzel yanıt Derin bu aralar kesinlikle Sadakatsiz dizisinden ayrılmıyor. Her ne kadar Derin, eşi Volkanı terk etse de diziden ayrılmayacak ve kızı ile kocası için mücadele etmeye devam edecek.

SADAKATSİZ DİZİ OYUNCUSU SELÇUK AYRILIYOR MU?

Bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek Sadakatsiz dizisi, çetin reyting mücadelesinin yaşandığı Çarşamba akşamlarının en vazgeçilmez yapımlardan biridir. Dizinin bu akşamki bölümünde Selçuk'un gerçeği açıklaması ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Diziden Derin ayrılmayacak dedik ama Selçuk için aynı şeyleri söylemek biraz zor gibi görünüyor.

Selçuk çok kısa bir zaman sonra Sadakatsiz dizisinden ayrılacak. Yaşanacak bu gelişmelerden sonra Sadakatsiz dizisi de uyarlamalardan kurtulup kendi özgün hikayesi ile reytingler için mücadelesine devam edecek.