Euro 37,02 %0,04
Dolar 34,23 %0,05
Sterlin 44,38 %-0,15
Altın 3.015 %0,79

Sadakatsiz Dizisinde Asya Sinsi Planlar Hazırlıyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Asya karakteri ile ön plana çıktı. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldı Sadakatsiz dizisine Leyla karakteri ile Aslı Orcan da dahil oldu. İşte haberin tüm detayları...

Sadakatsiz Dizisinin Oyuncuları Aldığı Para Adeta Şaşırttı!
Google News

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Aras’ın eşi Leyla'nın ortaya çıkması ile birlikte İşler karıştı. Asya, Volkan'ın kendisini Derin ile aldatmasının ardından ilişkisini bitirmişti. Şu an ise Asya evli bir adam ile ilişki yaşayan bir kadın konumunda yer alıyor. Asya her ne kadar Derin gibi bilinçli bir şekilde bu işi yapmasa da izleyiciler senaristleri tepki göstermeyi ihmal etmedi. Dizi severler Asya gibi zeki bir kadının tanımadığı birine âşık olmasını iyi bir şekilde karşılamadı.

Senaristler Asya karakterini ortada bıraktı

Sadakatsiz dizisinde Asya karakteri ayağı yere sağlam basan güçlü, akıllı ve öngörülü bir karakter olarak biliniyor. Sadakatsiz dizisinin senaristleri Asya imajını ortada durdururken Aras gibi yeni tanıdığı birisi ile ilişki yaşaması çok iyi karşılamadı. Bunun ardından Sadakatsiz dizisinin 39. yeni bölümüne dair ilk fragman ekranlara yansıdı.

Asya, Aras’tan intikam almak için düğmeye bastı

Aras’ın evli olduğunu öğrenen Asya yeni plan yaparak İntikam almaya kalkışır. Volkan ise Aras’ın evli olduğunu Asya söyleyen ilk kişidir. Kandırıldığını öğrenen Asya yine İntikam yemeği hazırlar. İzleyiciler ise Asya'nın Aras’tan nasıl İntikam alacağını merak ediyor. Sadakatsiz dizisi 39. yeni bölümü ile çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

<