Sadakatsiz Dizisi Yeniden Adından Söz Ettirmeyi Başardı!

Sadakatsiz Dizisi Yeniden Adından Söz Ettirmeyi Başardı!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yapımcılığını Mednova ve Med yapımın üstlendiği Sadakatsiz dizisi ekranlara geldiği dünden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

27 Ekim akşamı ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi yine gündeme damga vurmayı başardı. İzleyici dizinin yeni bölümünde neler olacağını ise merakla bekliyor. Dizi hakkındaki tüm detaylar haberin devamında...

Sadakatsiz dizisi yayınlanan son bölümü ile birlikte AB grubunda birincilik elde etti. Bunun dışında Sadakatsiz tüm kişiler kategorisinde ve ABC1 grubunda ise ikinci sıraya yerleşti. Geçen haftada da aynı reyting oranlarını elde eden dizi kemik izleyici kadrosunu ekranları kilitlemeye devam ediyor. Dizi severler Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde ne olacağını ise merakla bekliyor.

Sadakatsiz dizisi yine sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisi reytinglerde yeni çok iyi sonuç elde etti. Yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer aldı. Hatta Sadakatsiz dizisi tüm gece boyunca TT olarak gündeme damga vuran dizilerin başında bulundu. Bunun dışında Volkan ise sosyal medyada en çok konuşulan karakterlerin arasında baş sırada bulundu. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Asya ve arasın yakınlaşması ise büyük ilgi gördü.

Dizinin oyuncu kadrosu büyük ilgi topladı

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğuna Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Bunun dışında dizinin oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in dışında Özge Özder, Burak Sergen, Yeliz Kuvancı, Nazlı Bulum, Ali İl, Emir Taro Tekin, Seda Altuner, Alp Akar, Doğancan Sarıkaya, Utlunur Lafçı ve Dora Dalgıç gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Sadakatsiz dizisi her hafta çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile birlikte izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.