Sadakatsiz Dizisi Resmi Açıklama Yaptı! Bu Hafta Yayında Olmayacak!

Sadakatsiz Dizisi Resmi Açıklama Yaptı! Bu Hafta Yayında Olmayacak!

Çarşamba günleri yayınlanan dizi Sadakatsiz alınan kararla hayranlarını şoke etmişti. Seyirciler dizinin yeni bölümünü neden gelmediğini merak ediyordu. Yaşanan gelişmelerle gerçek ortaya çıktı. Bu hafta yayınlanmayacak olan dizi set ekibinden üzücü bir haber geldi. Sadakatsiz neden yayınlanmadı? Diziyle ilgili son gelişmeler haberimizde paylaşımı sağlandı…

Sadakatsiz dizisinde Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmayacak. Yılbaşı tatili ardından tekrardan geri dönen dizi bir daha ara veriyor. Dizinin ara vermesinin nedeni Cansu Dere’nin koronavirüs testi pozitif çıkması sonrasında Berkay Ateş’in koronavirüs testi de poztifi çıktı.

Sadakatsiz Dizisinden Açıklama

Kanal D ve Medyapım gelen sorular üzerine paylaşımlarını sağladı. Yapılan açıklama; "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…" açıklamasını yaptı.

Berkay Ateş durumu olarak evde karantina sürecinde kaldığı ve ateş hastalığı geçirdiği söyleniyor. Diğer yandan sosyal medya üzerinden de hayranları tarafından destekte bulunuyor.

Sadakatsiz Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Sadakatsiz dizisi yeni bölümü 2 Şubat 2022 Çarşamba tarihinde tekrardan yayınlanacak. Dizi yayına girilmesiyle çekim ekibi tekrardan sahalara geri dönüş sağlayacak.

Koronavirüs salgını aktif bir şekilde devam ediyor. Yaşanan durumlardan dolayı dizi sektörü sürekli olarak aralarla devam edecek düzeye gelmeye başladı. Cansu Dere’nin negatif’e dönmesiyle birlikte Berkay Ateş’in diziye dönmesi bekleniyor. Hayranları tarafından da desteklenmeye devam ediyor.