Sadakatsiz Dizisi Bu Sefer Fişini Kendi Çekti! RTÜK'TEN Sadakatsiz Dizisi Kararı Geldi..

Sadakatsiz Dizisi Bu Sefer Fişini Kendi Çekti! RTÜK'TEN Sadakatsiz Dizisi Kararı Geldi..

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'de yaşananlar izleyiciyi şok etti. RTÜK, öpüşme sahnesini değerlendirirse diziye ceza verebilir. Derin ve Volkan arasında yaşananlar izleyicilere fazla geldi. Pek çok kişi sosyal medyadan şikayette bulundu. Eleştirel paylaşımların ardı arkası kesilmedi. RTÜK diziyi cezalandıracak mı?

Sadakatsiz'in son bölümünde öyle sahneler yayınlandı ki izleyiciler bile şok oldu. RTÜK'e şikayet edilen bir sahne değerlendirme aşamasına girebilir. Eğer RTÜK bu uyarıyı dikkate alır ise Sadakatsiz'in ceza alma ihtimali bulunuyor. Tüm gözler Kanal D'de yayınlanan diziye çevrilmiş vaziyette. İzleyiciler, dizinin yayından kaldırılmasını istemiyor. Peki hangi sahne tepki çekti?

Volkan ve Derin Öpüştü!

Volkan'ın bir anda Derin'in dudaklarına yapışmasıyla ilginç anlar yaşandı. İzleyicilerin dahi beklemediği bu olay karşısında kimse şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medya bu olayı konuşurken dizinin yeni bölümünde nasıl bir gelişmenin olacağı henüz netleşmiş değil. Cansu Dere, Caner Cindoruklu ve Melis Sezen üçlüsünün harikalar yarattığı dizide Berkay Ateş'in performansını da izliyoruz. Başroldeki karakterler arasında daha önce hiç bu kadar ani yakınlaşma olmamıştı.

RTÜK Yaptırım Uygulayabilir

Daha önce pek çok diziye para cezası veren RTÜK, şimdi yine Sadakatsiz için aynısını yapabilir. Ancak henüz bir netlik olmadığı için kesin yorumda bulunamıyoruz. RTÜK'ün resmi sitesi üzerinden yapacağı açıklama sonrası Sadakatsiz hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz.