Sadakatsiz Dizisi Bitecek mi? Yapımcıdan Açıklama Geldi

Sadakatsiz Dizisi Bitecek mi? Yapımcıdan Açıklama Geldi

Sadakatsiz dizisi, heyecanlı sahneleriyle izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Başrollerde oynayan Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Cansu Dere'nin kimi zaman hayretlere düşüren kimi zamansa ekranlara kilitleyen bir performansı bulunuyor.

Oyuncu kadrosu o kadar sağlam ki dizi en kötü zamanlarında bile reytinglerde üst sırada yer almayı başarıyor. Senaryosunun da etkileyiciliğini belirtmek gerekir. Çünkü daha önce ülkemizde yayınlanmamış bir senaryo ile izleyici karşısına çıkıldı. Bir süredir yayında olan dizinin sezon finali yapma zamanı geliyor. Ayrıca pek çok kişi senaryonun yakın zamanda biteceği ve dizinin final yapacağını iddia etmişti.

Sadakatsiz Dizisi Bitecek mi?

Sadakatsiz dizisinin bitmesi düşünülmüyor. Kanal D ve yapımcı şirket 2. sezon için anlaşma sağladı. Dizinin verdiği seyir keyfi çok iyi. Bu nedenle yeni sezonda da Sadakatsiz'i izleyebileceğiz. Her ne kadar kalıcı olarak bitmese de sezon finali yapacağını biliyoruz. İşte bu konuda önemli bir duyum aldık. Sosyal medya kaynaklı haberde Sadakatsiz dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ortaya çıktı.

Sadakatsiz Dizisi Sezon Finali Açıklandı!

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, 32. bölümde ekranlara kısa süreli veda edecek. 2 Haziran Çarşamba günü final yapması beklenen diziyle ilgili izleyiciler oldukça heyecanlı. Acaba sezon finali nasıl sona erecek?  Turgay ve Volkan arasındaki ince detay gözlerden kaçmıyor. Aralarında daima bir sürtüşme var ve artık ikisinin de sabrı tükeniyor. Ancak Asya hem Turgay'a hem de Volkan'a karşı mesafeli olmayı sürdürmekte.  Dizinin tansiyonunu artıran bu ikili reytingleri de yükseltiyor. Peki Sadakatsiz dizisinde sürpriz olarak neler yaşanacak?

Sadakatsiz'de Neler Yaşanıyor?

Derin'in kaçırılması sonrasında Asya'nın yardımı ile kurtulan Derin, tüm bu yaşananlarla beraber suçu hala Asya'nın üzerine atmaktadır. Bir yandan da Volkan'ın kendisinden ayrılmasını engellemek için planlar yapmaktadır. Derin ve Asya arasındaki rekabet bir türlü sona ermiyor. Ayrıca Turgay ile Asya'nın yakınlaşması da gündeme gelmekte. Yakın zamanda pasif bir karakterde oynayan Turgay'ın daha da fazla görülerek Volkan ile karşı karşıya gelmesi an meselesi olabilir. Asya'nın bu sefer Volkan ve Turgay kavgasından rahatsız olması muhtemel.