Sadakatsiz Dizisi Baya Sadakatli Çıktı! Sadakatsiz Dizisi Aldı Başını Gidiyor!

Sadakatsiz Dizisi Baya Sadakatli Çıktı! Sadakatsiz Dizisi Aldı Başını Gidiyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi ikinci sezonu ile birlikte ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı her hafta reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi yurtdışında da ilgi görüyor. Alınan bilgiler neticesinde Sadakatsiz dizisi bir ülkede daha izleyici ile buluşma kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisi İngiliz dizisinden uyarlanarak ekranlara geldi. Yapılan araştırmalara göre Sadakatsiz dizisinin Türkiye uyarlaması çok başarılı oldu. Bundan dolayı dizinin başka ülkelerde de büyük ilgi gördüğü ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisi adeta dünyaya açıldı

Daha önce İspanya'ya satılan Sadakatsiz dizisi alınan bilgiler neticesinde Güney Amerika ülkesi olan Şili'de de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı her bölüm Türkiye'de büyük bir heyecanla izlenen Sadakatsiz dizisi 2022 yılında Şili'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dünya yayıncılık devi olarak bilinen Warner Media ise Türk dizilerine olan ilgisini belli etti. Yapılan açıklamalara göre Sadakatsiz dizisi yurtdışına açılan diziler arasında yer alıyor.

Warner Media'nın ilgisi sürüyor

Yayıncılık devi olarak adını kazıyan Warner Media Türk dizilerine bir hayli ilgili olduğunu ispat etti. Alınan bilgiler neticesinde Latin Amerika pazarına yönelik kanalı bulunan şirket Türk dizilerini yayınlama kararı aldı. Bu diziler arasında ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Sadakatsiz de bulunuyor.

10 Türk dizisinin satışına başlandı

Ay Yapım ve Med Yapım ortaklığında kurulan Madd Entertainment isimli şirket 10 Türk dizisinin satışını gerçekleştirdiğini açıkladı. Bunun ardından Sadakatsiz dizisinin yanı sıra Nehir, Kızım, Kadın, Menajerimi Ara, Çatı Katı Aşk, Mucize Doktor, Kara Sevda, Alev Alev ve Babil dizileri de yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Med Yapım imzalı olan Sadakatsiz dizisinin senaryosu Mustafa Mutlu, Arzu Daştan Mutlu, Nuriye Bilici ve Gamze Arslan'a ait.