Sadakatsiz Dizisi Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ettiğini Açıkladı!

Sadakatsiz Dizisi Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ettiğini Açıkladı!

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde bir oyuncu daha gidiyor. Geçirdiği kaza sonucu diziden ayrılacak olan karakter kim? Sadakatsiz dizisinde başrol oyuncusunun ayrılığı izleyicileri üzecek. İşte diziden ayrılarak yayın hayatına veda etmesi beklenen o isim...

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde şok eden gelişmeler yaşandı. Pek çok kişi diziden kimin ayrılacağını merak ediyordu. Ancak yeni bölüm fragmanını izleyenler kimin veda edeceğini anladı bile. Üstelik diziden gitmesiyle birlikte Kanal D dizisinin reyting oranlarında değişiklik olabilir. Adından söz ettiren ünlü oyuncunun ayrıldığı haberi geldi mi? Sadakatsiz dizisinden kim ayrılacak?

Sadakatsiz'den Ayrılan Oyuncu!

Sevilen dizinin yeni bölümünde kimin ayrılacağı merak konusuydu. Kanal D'de yayınlanan dizide Ali karakterinin veda edeceği haberi iletildi. Ali'nin kafa travması ile acilen hastaneye kaldırıldığı görüldü. Daha sonra ise Volkan ve Asya ağlama krizlerine girdi. Oğullarının ölmesinden endişe ediyorlardı.

Alp Akar Ayrılacak!

Dizinin genç oyuncularından olan Alp Akar'ın birkaç hafta içerisinde diziye veda etmesi bekleniyor. Hal böyle iken Sadakatsiz reytingleri bir anda farklı bir hal alabilir. Sevilen dizideki ayrılığa dair çeşitli detaylar paylaşılacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor ve izleyicilere nasıl bilgi verileceği aktarılacak.