Sadakatsiz Dizisi Aldı Başını Gidiyor! Sevindiren Karar Geldi!

Sadakatsiz Dizisi Aldı Başını Gidiyor! Sevindiren Karar Geldi!

Dünyada birçok ülke tarafından yayıncılık devi olarak adlandırılan Warner Media Türk dizilerine olan ilgisini sürdürüyor. Alınan bilgiler neticesinde Latin Amerika'da kurulan HBO Max isimli kanala Türk dizileri de dahil oldu. Ayrıca kanala dahil olan Türk dizleri arasında Sadakatsiz dizisinin de bulunması gözlerden kaçmadı.

2020 yılında başlayan platformda Türk dizi alımı gerçekleştirmesi gözden kaçmadı. Alınan bilgiler neticesinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi de Latin Amerika pazarına giriş yaptı. Dizinin artık birçok ülkede ekranlara geleceği de ortaya çıktı. Dizi severler ise Sadakatsiz isimli projenin böyle bir teklifi hak ettiğini söylüyor.

Sadakatsiz dizisi reytinglerde bir numara oldu

İlk sezonu ile büyük yankı uyandıran Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi bir sezonunda çok iyi bir çıkış yakaladı. İkinci sezonuyla ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi rakiplerini geride bırakarak reyting sıralamasında baş sırada yer alıyor. Dizinin reytinglerde bir numara olması ise dizi severleri bir hayli memnun etti.

Başka hangi diziler satın alındı?

Ay Yapım ve Med yapım ortaklığı ile kurulan Madd Entertainment isimli şirket tarafından 10 Türk dizisinin satışını gerçekleştirdi. Yapılan araştırmalara göre bu platformun Türk yapımlara ağırlık verdiği de ortaya çıktı. Ayrıca Latin Amerika tarafından kurulan bu platformda satın alınan 10 Türk dizisi de belli oldu. Sadakatsiz dizisi dışında Nehir, Kadın, Çatı Katı Aşk, Kara Sevda, Kızım, Menajerimi Ara, Mucize Doktor, Alev Alev ve Babil dizileri bu platform tarafından satın alındı. Dizilerin yakın zamanda Madd Entertainment isimli şirket tarafından yayınlanacağı da biliniyor.