Sadakatsiz Dizi Oyuncusunun Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Sadakatsiz Dizisi Yapımcısı Açıklama Yaptı

Sadakatsiz Dizi Oyuncusunun Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Sadakatsiz Dizisi Yapımcısı Açıklama Yaptı

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz'de yeni bir gelişme yaşandı. Aras Londra'dan döndü ve artık Asya ile konuşmaya hazır. Üstelik hastaneyi satın alarak büyük bir hamle yapabilir. Asya'nın yaptırdığı hamilelik testi ise pozitif çıktı mı? Asya ve Aras çocuk sahibi olursa seyirciler buna çok şaşıracak. İşte 41. bölümde yaşanacaklar...

Sadakatsiz dizisinde şaşırtıcı anlar yaşanıyor. Diziden ayrılacağı düşünülen Aras Ateşoğlu hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Londra'ya giderek eşinden boşanma işlemlerini gerçekleştiren Aras, bir anda geri döner ve önemli bir hamle ile seyircilerin dikkatini çeker. Volkan'ın pes ettiğini düşündüğü Aras'ın şimdi elinde daha fazla koz bulunuyor. Sadakatsiz'in 41. bölümünde neler yaşanacak? Bu Çarşamba her şey belli olacak.

Aras Hastaneyi Satın Alabilir

Asya'nın çalıştığı hastaneyi satın alma gibi bir hedefi olan Aras, Volkan başta olmak üzere pek çok kişinin tepkisini çekebilir. En çok da Volkan ile Ali'nin hedefinde gözüküyor. Bir yandan da Asya'yı nasıl ikna edebileceğini düşünüyor. Muhtemelen ikili arasında yaşanan gelişmeler bir şekilde tatlıya bağlanacak. Ancak bu esnada Volkan'ın rahat durmayacağı da görülüyor.

Asya Hamile mi?

Asya'nın yeni bölümde hamilelik testi yaptırdığı ve sonucuna baktığı öğrenildi. Testin pozitif çıkması durumunda çocuğun babası Aras Ateşoğlu olabilir. Aralarındaki ilişkinin yeni bitmesinden ötürü Aras ve Asya'nın çocuk sahibi olabileceği belirtiliyor. Kanal D dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını göreceğiz.