Sadakatsiz Dizi Oyuncusu Derya Setlere Geri Dönüyor! Derya Ayrılma Nedeni İse Şaşırttı!

Sadakatsiz dizisinde oynayan Derya'nın yokluğu her zaman hissedildi. Hayranları Derya'yı merak etmişlerdi. Peki Derya geri dönüyor mu? Derya ne zaman geri dönüyor? Derya neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları izleyicilerin severek takip ettikleri Sadakatsiz dizisinde bir karakterin eksikliği sürekli olarak hissediliyordu! Dizinin sevilen karakteri Derya belirli problemlerinden dolayı diziden çıkmak zorunda kalmıştı! Hikâye gereği İsveç’e eğitim almaya giden Doktor Derya bir süre uzaklaşsa bile geri dönme kararı aldığı kesinleşti. Peki Deniz evine ne zaman dönecek?

Derya Neden Ayrıldı ?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini Özge Özder profesyonel bir şekilde canlandırıyor. Mucize Doktor dizisinde oynarken diziden çok hızlı bir şekilde ayrılma kararı alan oyuncu, izleyicileri tarafından çok anlam verilemese de Sadakatsiz dizisine geçmesine de sevindi diyebiliriz. Özge Özder, başarılı oyunculuğu ‘’Doktor Derya’’ karakterini oynarken çok iyi bir iş çıkarıyor.

Oyunculara Örnek Oldu!

Med Yapım şirketi tarafından devam eden dizide yer alan Özge Özder, geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu belirtilmişti. Ancak çok cesur bir karar ile diziyi bırakmak istemedi. Yapımcının da doğru yönlendirmesiyle başarısına ivme kazandıran oyuncu devam etmek istediğini de sürekli olarak dizi röportajlarında anlatıyordu. Her ne kadar göz önünde güzel işler çıkarsa da sağlık açısından sorun yaşayabileceğini bilen Özge Özder, beraber ilerlettiği meslektaş arkadaşlarına da güzel örnek oldu. Sonuçta sağlık sorunlarından dolayı işini bırakan veya ara veren birçok oyuncu olduğunu belirtmekte fayda var.

Sağlık Sorunu Olsa Bile Devam Etti!

Sadakatsiz dizisine devam etmek isteyen oyuncu, hamile olduğu için bol kıyafetlerle, son derece de profesyonel bir şekilde dizide saklamayı başarmıştı. Kimse de bu durumdan bir rahatsızlık duymadı, duyulsa bile saygıyla karşılamak zorunda olduklarını bilmeliler. Özellikle seyirciler bu durumdan haberdar olduklarından dolayı ‘’Nasıl böyle bir durum olabilir?’’ gibi söylentilerde bulunurken Özge Özder’in ciddi bir kariyeri olduğunun da farkına vardılar.

Derya Ne Zaman Geri Dönüyor?

Doğuma kısa bir süre kala da diziye mecburen ara vermek durumunda kalan ve kızına Luna adını veren oyuncu 14 Şubat günü dünyaya getirdi. Dizinin çekimleri tamamlansa bile doğumdan yaklaşık iki gün sonra da kalan sahnesini çekti. Ardından ise sağlık sorunlarının tamamıyla oturmasını beklemek için diziden ayrılmak zorunda kaldı. Bu hafta çarşamba günü 22. bölümü yayınlanacak olan dizinin bu bölümünde yer alamasa da haftaya kesinlikle oynayacağı belirtildi.

Derya Kimdir? ( Özge Özder )

Derya1 Nisan 1978 Ankara'da doğumuştur. Liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde okumuş; daha sonraki yıllarda tiyatro ile tanışmıştır. 1996 yılında konservatuar sınavlarına girerek Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü ise Yüksek puanla kazanmıştır. Gerçek adı Özge Özder'dir.

Oynadığı Bazı Diziler:

Rüya

Mucize Doktor

Umutsuz Ev Kadınları

Ömre Bedel

Dudaktan Kalbe

İyi ki Varsın

Emret Komutanım

Sadakatsiz