Sadakatsiz Dizi Oyuncusu Cansu Dere'den Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Sadakatsiz Dizi Oyuncusu Cansu Dere'den Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, sevenlerini çok korkuttu. Güzel oyuncu, koronavirüs hastalığına yakalandı. Cansu Dere evinde karantinaya girerken dizi çekimleri ünlü oyuncu olmadan devam etmek zorunda kaldı.

Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk, Yelis Kuvancı, Özge Özder ve Gözde Seda gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi, 46. bölümüyle Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizi, her bölümüyle izleyicilerini heyecanlandırmayı başarıyor.

Cansu Dere’nin Test Sonucu Pozitif Çıktı!

Yılbaşı tatilinin ardından sete geri dönen Cansu Dere’nin son yaptırdığı test pozitif çıktı. TV100 ekranlarında yer alan habere göre güzel oyuncunun rutin kontroller sırasında yapılan testi hasta olduğunu gösterdi. Hemen karantinaya giren Cansu Dere’nin hastalığı hafif bir şekilde geçirdiği öğrenildi. Başarılı oyuncuya ekip arkadaşlarından destek mesajları yağdı.

Cansu Dere’nin Yokluğu Çekimleri Etkilemeyecek!

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren Cansu Dere’nin yokluğu projenin yayın takvimini etkilemeyecek. Ünlü oyuncunun olmadığı sahnelerin çekimleri son hızla devam ediyor. Bir sonraki bölüm için stok tutan ekip, Cansu Dere’nin sete dönmesinden sonra Asya’lı sahnelere anında başlayacak. Sadakatsiz dizisi, tüm entrikalı ve heyecanlı sahneleriyle tekrardan izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.