RTÜK'ten El Kızı Dizisine Görülmemiş Ceza! El Kızı Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu?

RTÜK'ten El Kızı Dizisine Görülmemiş Ceza! El Kızı Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elkızı isimli dizi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İlk 4 bölümünü izleyicilerle buluşturan Elkızı dizisi şimdiden kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Alınan bilgiler neticesinde reytinglerin düşmesi ile birlikte Elkızı dizisinin önümüzdeki haftalarda sıkıntı yaşayacağı ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci ve Perihan Savaş gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi şiddet unsurlarından dolayı büyük tepki almıştı. İzleyiciler yapıma bu durumdan dolayı biraz mesafeli davrandı. Kimi izleyici ise şiddet unsurlarını abartan Elkızı dizisinin RTÜK’ten ceza almış olmasını iyi bir gerekçe olarak karşıladı.

Elkızı dizisine çifte ceza geldi!

Şiddetin dozunu ayarlayamayan Elkızı dizisi RTÜK dışında izleyicilerden de büyük tepki aldı. Rahatsız edici sahneleri ile gündeme gelen Elkızı dizisi izleyicisi yapımı olan ilgisini de azalttı. Alınan bilgiler neticesinde şiddetin dozunu ayarlayamayan Elkızı dizisi hem RTÜK ’den hem de izleyicisinden büyük bir ceza aldı.

Şiddet unsurları herkesi rahatsız etti

Elkızı dizisinin şiddet olgusunu abartmasının ardından bunun ilgi çekici bir hal almadığı ve izleyicilerin bu durumdan şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Dizi severlerin tercihi olumsuz yönde olunca El kızı dizisi günden güne izleyici kaybı yaşadı. FOX TV'nin yeni dizisi El kızı ezilmiş kadını ekranları taşısa da birtakım zorbalıklar dizi severlerle birlikler ütüyü de rahatsız etti. Bunun dışında evcil köpeğin silahla öldürülmesi kadına şiddet görüntülerinin bolca verilmesinden dolayı RTÜK El kızı dizisi ne ceza yazdı.

Elkızı dizisi ekranlara veda mı edecek?

Kötülüğün tozunu ayarlamayı beceremeyen El kızı dizisi şiddetin dozunu da bir hayli arttırdı. Dizi ilk bölümünde şiddet sahnelerinin bolca ekranları taşındı. Bunun ardından El kızı dizisi reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi. Köpek havlıyor diye Ezo'nun köpeğini ve çiftlik çalışanı gün boyu güneşin altında bırakılması izleyici rahatsız etti. Bunun dışında Ezo'nun uğradığı şiddet sahneleri ve köpeğin vurulması sosyal medyada gündem oldu. Şiddet sahnelerinin bolca bulunduğu El kızı dizisinin cumartesi akşamki yeni bölümünde nasıl bir senaryo ile ekranlara geleceği şimdiden merak söz konusu oldu.