RTÜK Yasak Elma'nın Gözünün Yaşına Bakmadı! Yasak Elma Dizisinin Fişi Çekildi

RTÜK Yasak Elma'nın Gözünün Yaşına Bakmadı! Yasak Elma Dizisinin Fişi Çekildi

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'daki bazı sahneler şikayet edildi. RTÜK ise bu şikayetleri değerlendirerek bir karar verdi. Aldatma konulu sahneler ve metres tanımının ön plana çıkması tepki topladı. İzleyiciler, uygunsuz bir senaryo olduğunu düşündüğü için Yasak Elma'ya tepki gösterdi.

Yasak Elma dizisi, yeni sezondaki senaryosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu nedenle dizide yaşanan gelişmeler herkesi şok etmekte. Fox TV'de yayınlanan dizide metres ve aldatma üzerine yayınlanan sahneler bazı izleyicilerin tepkisine neden oldu. Aile ile izlenmeye uygun olmadığı belirtilen dizinin, bu tarz davranışların ön plana çıkarılması nedeniyle rahatsız olduklarını ilettiler. RTÜK bu konudan nasıl bir karar verdi merak ediliyor.

RTÜK Para Cezası Kesti

RTÜK, Yasak Elma'nın bir süredir üzerinde durduğu yasak ilişki ve daha pek çok uygunsuz olduğu iddia edilen davranış için para cezası kesti. Dizinin aldığı bu ceza ile birlikte çeşitli senaryo değişiklikleri yapılacak mı merak ediliyor. Hikayenin en kısa sürede değişmesi gündeme geldi.

Yasak Elma Bitecek mi?

Dizinin hali hazırda son sezonu da olabilir. Konuyla ilgili bilgi paylaşılmadı ancak geçtiğimiz sezon birkaç başrol oyuncusu diziden ayrılmıştı. Bu ayrılıklarla birlikte dizinin daha fazla dayanamayacağı düşünülüyordu. Yine de beklenen olmadı ve dizi kaldığı yerden devam etti. Şimdi ise RTÜK'ün Yasak Elma'ya para cezası vermesi herkesi şok etti. Yıldız'ın Çağatay tarafından aldatılması ve Kumru'nun arkadaşının eşi ile birlikte olması gibi detaylar izleyicileri rahatsız etmişe benziyor.