Rıza Baba'dan Diziye Veda! Arka Sokaklar Ekibi Dağılıyor!

Rıza Baba'dan Diziye Veda! Arka Sokaklar Ekibi Dağılıyor!

Arka Sokaklar'da büyük ayrılık yaşanıyor. Rıza Baba emekli oluyor. Ekibi de dağıtma kararı almasıyla beraber Arka Sokaklar'ın final yapacağı düşünülmeye başlandı. Peki dizi gerçekten final yapacak mı? Kanal D'deki dizi için büyük son yaklaştı. Zafer Ergin'in ekranlara veda edeceği düşünülüyor.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde yaşanan bir olay herkesi darmadağın etti. Rıza Baba'nın da dahil olduğu bu ekip yakın zamanda dağılmak üzere. Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı öğrenildi. Rıza Baba, Ankara'ya gittikten sonra aldığı kararları ekibiyle paylaştı. Anlaşılan o ki diziden pek çok isim ayrılacak.

Rıza Baba Emekli Olacak!

Rıza Baba'nın emekli olacağı haberi geldi. Kendisinin isteği üzerine mesleği bırakacak. Ancak beraberinde ekibi de götürmeye kararlı. Meslekten ayrılırken ekibi de dağıtma kararını alması tepki çekti. Komiserler başta olmak üzere izleyiciler de dizinin neden böyle bir hikayeye sahip olduğunu sorguladı.

Dizinin Sonu mu Geldi?

Arka Sokaklar'daki Asayiş Şube'ye bağlı özel ekip dağıtıldıktan sonra artık dizinin yayınlanmayacağı düşünülüyor. Dizinin bu sezon final yaparak yayın hayatına veda etmesi beklenebilir. Arka Sokaklar dizisinin final yapması izleyicileri hayal kırıklığına uğratacak. Kanal D'deki dizinin yıllardır ekranda olduğu düşünülürse neden final yapacağı az çok anlaşılabilir. Ancak yine de ani şekilde sona ermesi herkesi üzdü. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde ekibin dağılmasıyla dizi bitecek mi göreceğiz.