Rıza Baba Arka Sokaklar Dizisine Veda Ediyor! Arka Sokaklar Oyuncusu Hayatını Kaybetti

Rıza Baba Arka Sokaklar Dizisine Veda Ediyor! Arka Sokaklar Oyuncusu Hayatını Kaybetti

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisinin 600. bölümünde Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz dizinin oyuncu kadrosuna veda etti. Bunun ardından Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. İşte haberin devamı...

Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde bulunan İlker İnanoğlu, Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimler sergiledikleri performans ile diziyi izleyici kazandırdı. Ayrıca dizinin 595. bölümünde Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz afişte bulunmadı. Tekin ve Zeliş karakteri ise diziden ayrılan kişiler arasında yer aldı.

Rıza Baba kadrodan ayrılacak mı?

Başrol oyuncuların Arka Sokaklar dizisinden ayrılması izleyicileri üzdü. Ayrıca Alp Korkmaz'ın hiçbir açıklama yapmadan Arka Sokaklar dizisinin kadrosundan ayrılması da soru işaretine neden oldu. İzleyiciler Alp Korkmaz'ın diziden ayrılma haberine üzülürken Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in de Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna veda edeceği iddia edildi. İzleyiciler ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Alp Korkmaz'ın diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı

Arka Sokaklar dizisinin yayınlandığı günden bu yana kadroda yer alan Zafer Ergin güne çok iddialı bir gelişme ile başladı. Ortaya atılan iddialara göre Rıza Baba, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde ağır olarak yaralanarak hastaneye kaldırılıp hayatını kaybedecek. Bunun dışında Arka Sokaklar dizisinde para krizi yaşandı da iddia ediliyor. Dizinin yönetmeninin ise maaşlarını alamadıkları ve sigortada aksaklıkların yaşandığından dolayı istifa ettiği söylenmişti. Bunun ardından dizinin oyuncularının da para sıkıntısı çektiğini dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca yetenekli oyuncu Alp Korkmaz'ın da bundan dolayı Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna veda ettiği söyleniyor.