Rıza Baba Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılıyor mu? Kanal D Resmen Açıkladı

Rıza Baba Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılıyor mu? Kanal D Resmen Açıkladı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi senelerdir reytinglerde iyi bir başarı elde etti. Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin ise pozitif ve azmi mesajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yetenekli oyuncunun Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna ayrılacağına dair iddialar gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Cuma akşamları ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi 16. Sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor. Reytinglerde de çok iyidir başarı elde eden Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin ödül alarak esprili halleri ile herkesi gülümsetti. Törende ödül alan yetenekli oyuncu açıklama yapmayı da ihmal etmedi. Diziyi yarıladıklarını söyleyen Zafer Ergin ömrü yettikçe diziye devam edeceğini dile getirdi. Bunun ardından bütün diziyi temsilen programa katıldığını çünkü set arkadaşlarının çalıştığını söyleyerek herkesi gülümsetti. Yetenekli oyuncunun açıklamaları ise magazin dünyasında adeta gündem oldu.

Zafer Ergin, hakkında çıkan iddiaları yanıtladı!

79 yaşında olan yetenekli önce Zafer Ergin sezon başından beri diziden ayrılmak istediği yönündeki iddialar ile gündeme geldi. Yetenekli oyuncu böyle bir niyetinin olmadığını açıklayarak bu iddiaların yalan olduğunu da ifade etti. Zafer Ergin bir anlamda bu söylentilere yanıt vererek Arka Sokaklar dizisinden ayrılmayacağını açıkladı. Arka Sokalar dizisinin hayranları da bu haber karşısında çok sevindiklerini söyleyerek yetenekli oyuncunun kadrodan hiç ayrılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Usta Oyuncu Zafer Ergin, herkesi gülümsetmeyi başardı

Her ödülün sorumluluk getirdiğini söyleyen usta oyuncu Zafer Ergin bunun sorumluluğunu taşımak zorunda kaldığını da ifade etti. Değişik konularda uzun yıllar çalıştığını açıklayan yetenekli oyuncu yıllar içinde sektörde her şeyin değiştiğine dikkat çekmeyi ihmal etmedi. Yaşam Boyu Onur Ödülü sahibi olan Zafer Ergin gecede esprili çıkışları ile de kameraların objektifine yansıdı. Bunun ile birlikte yetenekli oyuncunun enerjisinden bir şey kaybetmedi de bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Ayrıca Arka Sokalar dizisi ile alakalı herhangi bir tüyo vermeyen Zafer Ergin, yeni bölümün yine macera dolu geçeceğini aksetti. Usta oyuncu ödül için teşekkürlerini arz ederek sözlerine son verdi.