Reytingleri Düşük Diye Final Yapan Gülümse Kaderime Dizisi İzlenme Rekoru Kırıyor! Gülümse Kaderime Dizisi Tekrar Başlıyacak mı

Reytingleri Düşük Diye Final Yapan Gülümse Kaderime Dizisi İzlenme Rekoru Kırıyor! Gülümse Kaderime Dizisi Tekrar Başlıyacak mı

Fox TV dizisi ilk başta düşük reytingler aldığı için hızlı şekilde final yapması kararlaştırıldı. Böyle olunca da sosyal medyadaki izlenme oranlarının çok fazla olduğu görüldü. Şimdi ise izleyiciler bu duruma tepki olarak kanalı eleştiriyor. Peki ya hangi dizi göz göre göre final yapacak?

Gülümse Kaderine dizisiyle ilgili güncel gelişmeler masaya yatırılacak. Sevilen yapıma ilişkin neler biliyoruz? Özellikle de son zamanlarda dizi ile ilgili çeşitli olaylar konuşuldu. Gülümse Kaderine dizisi için alınan final kararı ne kadar doğruydu? İzleyiciler adeta şoka uğradı. Çünkü kimse böylesine bir kararı beklememekteydi.

Reytingler Düşmüştü!

Dizi, 3. bölüme geldiğinde hali hazırda reytingler beklentileri karşılamamaya devam ediyordu. Bu yüzden dizinin 5. bölümde final yapmasına karar verildi. Ancak öyle bir detay var ki yapımcı ve kanal arasında yeni anlaşma yapılabilir.

Sosyal Medyada Çok İzleniyor!

Gülümse Kaderine 1. ve 2. bölümü milyonlarca defa izlendi. 2 saatlik bölümlerin izlenme sayısını görenler ne diyeceğini bilemedi. Sevilen yapımdaki bu durumla birlikte izleyiciler adeta şok oldu. Ancak iş reytinglere geldiğinde dizinin esamesi okunmuyor. Bu yüzden de final yapılması kararlaştırılmıştı.