Ramo Senaristinden Final Açıklaması!

Ramo Senaristinden Final Açıklaması!

İlk başladığı günlerde izleyicilerini ekrana kilitleyen "Ramo" dizisi son dönemlerde reytinglerin düşmesi nedeniyle hayranları tarafından final yapacak yorumları gelmeye başladı. "Ramo" senaristi ne dedi? Ramo dizisi final yapacak mı?

2021 senesinde oldukça öne çıkan aksiyon ve macera dizisi Ramo final tarihini açıklamış durumda. Tüm sevenleri buna karşı üzülmüş olsa bile senarist ve yapımcı oldukça ciddi! Peki ne zaman final yapacak? 

Ramo Dizisinin Durumu!

Ramo Dizisinin bir anda parlaması bütün seyircileri kendine hayran bıraktı. Farklı olarak bir konusu bulunan ve diğer dizilerden ayrı olmasıyla öne çıkan dizi son bölümü için net bir açıklama yaptı. Sibel ve Ramo’nun sevdası güzel bir şekilde devam etmekteyken dizi bitimi olacağı herkes tarafından üzdü! Özellikle senaryonun akıcı halde bulunması dikkat çekiyordu.

Ramo Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

İlk bölümü 14 Ocak 2020 senesinde yayınlanmasıyla birlikte BKM ekibi tarafından yürütülen dizi seyirciyi oldukça hızlı etkilemeyi başarmıştı. Başrollerinde Esra Bilgiç, İlker Aksum ve Murat Yıldırım isimli birbirinden yetenekli oyuncular ayrı bir hava katmışlardı. Ramo’nun sezon finalini mayıs ayı veya haziranın ayının başı gibi yapmasını düşünen yapımcılar sezon bitiminden sonra tekrardan yayın hayatına başlatacak mı belirli değil dedi. Final yapıp yapmayacağı belirli olmayan dizi için herhangi bir tarih verilmese de sosyal medya platformları üzerinden herkes bu olaya yönelik açıklamalar yapıyor. Sezon finalinden sonra tatile girecek olan dizi yeniden başlayacak mı kesin değil.

Ramo Dizisi Senarist Açıklaması!

Yapılan araştırmalara göre Ramo dizisinin sezon finali ne zaman yapılacağı veya sezon finalinden sonra tekrar ekranlarda olacak mı? Hiç bir açıklama gelmedi. İlerleyen dönemlerde hakimiyeti belli olacak.