Ramo Dizisi Senaristi  Silahtar Karakterini Diziye Dahil Etti! Silahtar Kimdir?

Ramo Dizisi Senaristi Silahtar Karakterini Diziye Dahil Etti! Silahtar Kimdir?

Ramo dizisinde heyecanlı sahneler görmeye devam ediyoruz. Dizinin senaryosu o kadar ilgi çekici ki rakipleri genel olarak reyting kaybederken Ramo istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Yeni katılan oyuncu kimdir?

Ayrıca yaşanan son olaylara bakıldığında diziye yeni bir oyuncunun geleceği de kesinleşti. Artık Ramo için her şey daha da zor olacak ve işler ciddiye binecek. Genel olarak gösterdiği oyunculuk performansı beğenilen Murat Yıldırım'ın yeni bölümle beraber kendisine eşlik edecek bir ismin diziye dahil olacağı haberi geldi. Peki Ramo'da oynayacağı kesinleşen ünlü oyuncu kim?

Ramo'ya Oyuncu Transferi Bombası!

Ramo dizisine yapılacak oyuncu transferi sonrasında dizinin ana kadrosu daha da zengin hale gelecek. Usta oyuncunun dizide en yakın zamanda oynaması bekleniyor. Daha önce yer aldığı yapımlarda da canlandırdığı roller oldukça beğenilmişti. Şimdi ise kendisini daha aktif bir rolde göreceğiz. Ramo'nun düşmanlarıyla olan mücadelesinin yanı sıra yeni karakterin onunla dost mu yoksa düşman mı olacağını da öğreneceğiz.

Ramo'ya Katılan Oyuncu Kim?

Ramo dizisinde oynayacak oyuncunun kim olduğu belirlendi. Gelen habere göre Ramo'ya katılan ismin Renan Bilek olduğu açıklandı. Renan Bilek'in Silahtar isimli karaktere hayat vereceği öğrenildi. İsminden de anlaşılacağı üzere yüksek ihtimalle Ramo'nun rakiplerinden birisi olacak. Ancak dizide diğer kötü karakterlere göre biraz daha uzun kalma ihtimali bulunuyor. Hatırlayacak olursanız genellikle kötü karakterler belirli bir süre dizide kalır ve sonradan Ramo tarafından bizzat işleri bitirilir. Ancak bu sefer Silahtar karakterini daha fazla göreceğiz ve Ramo ile olan mücadelesine kendisinin etkili oyunculuk performansını izleyeceğiz. Yaşanan son gelişmelerle beraber Ramo ve Sibel'i zorlu anların bekliyor. Ancak birbirini çok seven ikilinin  bir şekilde bu durumun da üstesinden geleceği düşünülüyor.

Ramo'da Neler Yaşanıyor?

Ramo'nun son bölümünde Sibel'in Kaptan tarafından kaçırılması konu alınacak. Daha önce çeşitli şekillerde kaçırılan Sibel, her seferinde Ramo'un onu kurtarmasıyla özgürlüğüne kavuşmuştu. Şimdi ise işler daha da kritik bir noktaya ulaştı. Artık Ramo'nun pek fazla şansı kalmadı. Sibel'i kurtarmak için elinden geleni yapacak.