Ramo Dizisi Reytingi Artmasına Rağmen Final Yapıyor! İzleyiciler Show TV'ye Tepkili!

Ramo Dizisi Reytingi Artmasına Rağmen Final Yapıyor! İzleyiciler Show TV'ye Tepkili!

Ramo dizisinde olaylar fazlasıyla heyecanlı geçiyor. Dizinin izlenme sayısı ve reytingi her geçen bölüm daha da artmakta. Ama dizi yine de final yapacak. Ramo dizisi çok izlenmesine rağmen neden final yapıyor? Show TV izleyicilerden tepki gördü.

Ramo dizisinin yeni bölümünde olaylar bambaşka boyutlara geldi. Sevilen dizide her şey yolunda giderken Show TV'nin aldığı kadar herkesi şaşkına uğrattı. Dizinin artık devam etmeyeceği haberinin ortaya çıkması izleyicilerin tepkisine yol açtı. Peki Ramo, artan reytingine rağmen neden final yapıyor? Ramo dizisi ekranlara ne zaman veda edecek?

Ramo Dizisi Çok İzleniyor Ama Final Yapacak!

Ramo dizisinin bu kadar iyi istatistiklere sahip olması onun final yapmasının önüne geçemedi. Ramo dizisinin neden final yaptığı hala anlamlandırılamadı. Dizi yetkililerinin de konuyla ilgili herhangi bir açıklaması bulunamıyor. Show TV'nin aldığı bu kararı değerlendiren herkes dizinin senaryosunun olmasına rağmen final yapmasını anlamsız buldu.

Ramo Dizisi Ekranlara Ne Zaman Veda Edecek?

Ramo'nun sezon sonuyla beraber daha fazla yayınlanmayacağı düşünülüyor. Yani bu sezon sonunda ekranlara veda edecek. Ramo dizisinin başrol karakteri olan Ramo, her ne kadar başarılı bir performans sergilese de dizinin bitmesine engel olamayacak.

Ramo Dizisi Reyting Sonuçları

Sevilen dizi Ramo'nun reyting sonuçları da dudak uçuklattı. Total sıralamada 6. olan Ramo, AB'de 10. sırada yerini aldı. Bu reyting oranlarına sahip olmasına rağmen dizi yayın hayatına devam etmeyecek. Çok fazla tepki alan Show TV'nin  kararından geri dönmeyeceği kesinleşiyor. 

Ramo dizisinin Mayıs ayında final yapacağı düşünülürse dizinin bitmesine birkaç bölüm kaldığını söyleyebiliriz. Bu nedenle Ramo ile Sibel'in aşkları her zamankinden daha da güzel olacak. İzleyiciler aksiyonu ve aşkı bir arada görmek istediği için bu diziyi seyrediyor. Son döneme damgasını vuran dizinin senaryosunun biteceği iddia ediliyordu. Ancak senaryo bir şekilde yazılabilecekken izleyicinin talebi hiçe sayılıp dizinin final yapacak olması tartışmalara yol açtı. Bakalım yeni bölümde Ramo dizisinde neler yaşanacak. Her geçen bölüm Ramo finale daha fazla yaklaşıyor. Bu da dizinin gidişatını heyecanlı hale getiriyor.