Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'ndan Film! Disney Plus'ta Yayınlanacak!

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'ndan Film! Disney Plus'ta Yayınlanacak!

Pınar Deniz, Yargı dizisindeki performansından sonra Disney Plus'a da el atacak. Ünlü isim son zamanlarda adından söz ettirmekteydi. Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte filmde rol alacağı ortaya çıktı. Peki ya filme dair neler biliyoruz? Filmin konusu ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Pınar Deniz, son dönemde Yargı dizisi ile büyük bir üne sahip oldu. Öyle ki Cannes Film Festivali'nde ise dikkatleri üzerine çekti. Başarılı ve güzel oyuncunun Yargı dizisinin yanı sıra hangi projelerde rol alacağı merak ediliyordu. Hatta diziden ayrılacağı dahi söylenmekteydi. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar açığa kavuştu. Oyuncunun Disney Plus'taki projede yer alacağı belirlendi. Üstelik kiminle başrol oynadığını duyduğunuzda şaşıracaksınız.

Uraz Kaygılaroğlu ile Film Çekecek!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun oynadığı filme dair çeşitli detaylar ortaya çıktı. İkilinin bir arada olması herkesi sevindirdi. Beraber oynamaları olumlu karşılanıyor. Öyle ki yeni gelişmelere baktığımızda filmle ilgili çok fazla detaya girilmedi.

Film Çekimleri Başlıyor

Yeni filmle ilgili çekimlerin yakında başlayacağı belirtildi. Özellikle de son zamanlarda Erşan Kuneri dizisi ile adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu, Netflix'le birlikte Disney Plus'ta da adından söz ettirmeyi başaracak. Oyuncunun düzenli olarak çeşitli projelerde yer alması olumlu karşılanıyor.