Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Yeni Bir Projede Buluştu; Projeye Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Yeni Bir Projede Buluştu; Projeye Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, yeni bir projede başrol oynamaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde başarılı oyuncular Netflix dizisi olan Aşk 101'den sonra tekrardan bir araya geldi. İkilinin nasıl bir role bürüneceği ise merak ediliyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i Netflix dizisi olan Aşk 101'den sonra yeniden bir araya getiren Yargı isimli dizi için hazırlıklar devam ediyor. Kanal D’de ekranlarında yayınlanacak olan diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor. Yargı dizisi geçen sezon Rekabet ismiylr ortaya çıkmıştı. Ancak çekimleri yapılamamıştı. Şimdilerde ise proje yeni ismi olan Yargı ile çekilecek.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu tekrar bir araya geldi

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu tekrar bir araya geldi. Ali Bilgin’in yöneteceği ve Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaşacağı dizinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı. Alınan bilgiler neticesinde diziye en son katılan isim Uğur Aslan oldu.

Siyah Beyaz Aşk, Kuruluş Osman, Kayıp, Kara Sevda, Karadayı gibi birçok başarılı yapımda rol alan Aslan’ı en son Çukur dizisinde Emir Varol karakteri ile izledik. Aslan Yargı isimli dizide bir polisi karakterini canlandıracak.

Proje şimdiden gündem oldu

Proje şimdiden gündem oldu. Yargı dizisinde, Kaan Urgancıoğlu Ilgaz Kaya adlı savcı karakterine, Pınar Deniz, Ceylin Erguvan adlı avukatı karakterine hayat verecek.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi Aşk 101 isimli dizide bir araya gelmişti. Hayranları tarafından çok beğenilip sevilmişti. İkilinin yeniden aynı dizide buluşması ve televizyon için bu yapımın hazırlanıyor olması dizi hayranlarını da çok sevindirdi.

Dizinin yeni çekimleri ağustos ayında çekilmeye başlanması bekleniyor. Dizinin hikayesini Sema Ergenekon adliyede yaptığı gözlemler ile oluşturduğu bilgiler arasında.