Pınar Deniz Avcı Dizisiyle Ortalığı Sallayacak! Disney Plus Dizisinde Kimler Oynuyor?

Pınar Deniz Avcı Dizisiyle Ortalığı Sallayacak! Disney Plus Dizisinde Kimler Oynuyor?

Pınar Deniz'in Yargı dizisinden sonraki yeni dizisi belli oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak dizide kendisine eşlik edecek oyuncular da kesinleşti. Öyle ki gündemde bomba etkisi yaratacak bir yapımın geldiği görülüyor. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde...

Kanal D'deki Yargı dizisinde beğenileri kazanan Pınar Deniz, yeni dizisiyle gündeme gelecek. Ünlü oyuncu, Ceylin karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Şimdi ise bambaşka bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncu ile ilgili çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Avcı Dizisi Geliyor!

Pınar Deniz, Avcı dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, Disney Plus dizisinde başrol oynayacak. Yine tüm gözler ünlü isimde olacak. Dolayısıyla dizinin başrolünde kendisine eşlik edecek oyuncu da merak konusu haline geldi.

Uraz Kaygılaroğlu da Oynuyor!

Avcı dizisinde Pınar Deniz ile birlikte Uraz Kaygılaroğlu'nu da göreceğiz. İki başarılı oyuncu, dizide hangi karakterlere hayat verecek yakında belli olacak. Disney Plus'ın dikkat çeken projesi, Kaçış dizisinden sonra ortalığı sallamaya geliyor. Diziye dair güncel gelişmelerle birlikte yayın tarihi hakkındaki bilgiler de en kısa sürede izleyicilerin beğenisine sunulacaktır. Öte yandan izlenme oranları nasıl gelecek onu da yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.