Payitaht Abdülhamid Dizisinden Erken Final Kararı! Reytingler Kurbanı Oldu!

TRT 1'in en çok izlenilen dizisi reytingler yüzünden erkan final kararı aldı. 4 yıldır yayında olan tarihi dizi son zamanlarında istediği reytingleri yakalayamayınca 155. bölümde final yapma kararı aldı. İzleyicileri bu karar karşısında şok oldu.

TRT 1 ekranlarında 4 yıldır yayında olan "Payitaht Abdülhamid" dizisinden beklenmedik karar çıktı. "Payitaht Abdülhamid" dizisi final yapıyor. Cuma akşamlarını en çok beğenilen ve sevilen dizisi 155.bölümde ekranlara veda edecek.

Cuma akşamlarının reytingini elinden düşürmeyen "Payitaht Abdülhamid" dizisi yayınladığı günden beri çok izlenen dizi oldu. Son zamanlarda reytingleri yakalayamadığı  için ekranlara veda etme kararı aldılar.

VEDA BÖLÜMÜ BELLİ OLDU

Beğeni elinden bırakmayan Payitaht Abdülhamid dizisi son zamanlarında yakalayamadığı reyting  yüzünden final kararı aldı. Önümüzdeki hafta 141. bölümü ekranlarda olacak. 155. bölümde ise final yapılacak. Sevenlerini hüzne boğdu. Net karar olarak açıklandı. Şuan için sezona devam edilip edilmeyeceği alakalı açıklama gelmedi. Kesin olarak 155. bölümde final yapacak.