Payitaht Abdülhamid Dizisinde İdam Cezası Verildi! Abdülhamid Bu Karara Sinirlenecek!

Payitaht Abdülhamid Dizisinde İdam Cezası Verildi! Abdülhamid Bu Karara Sinirlenecek!

Abdülhamid'in canlı olarak görmek istediği Mahmut Paşa, Selim tarafından idama sürükleniyor. TRT 1'de yayınlanan fragmanda idam edildiği görülen Mahmut Paşa'nın kurtulma şansı neredeyse yok. Abdülhamid, bu olayın ardından pek çok kişiden hesap soracak.

Payitaht Abdülhamid dizisi TRT 1 ekranlarında Cuma günü yayınlanacak. Dizide yaşanacak heyecanlı gelişmeler fragmandan takip ediliyor. Özellikle de Abdülhamid'i bekleyen tehlike karşısında herkes ekran başında yerini aldı. İdam edilmesi beklenen Mahmut Paşa, ölecek mi?

Mahmut Paşa Ölüyor!

Mahmut Paşa'nın Selim tarafından idam edilecek olması Abdülhamid'i sinirlendirebilir. Çünkü ona canlı olarak ihtiyaç duyabilir. Haliyle Selim son anda kararından vazgeçebilir. Ancak fragmanda sandalyeye tekme attığı görülüyor. Bu da Mahmut Paşa'nın öleceği anlamına gelmekte. Yine de sahnenin devamı gösterilmediği için her an her şey gerçekleşebilir. Abdülhamid'in onu canlı olarak görmek istemesi bir anda büyük bir değişimin yaşanmasını sağlayacaktır.

Abdülhamid Haberi Öğrenecek!

Abdülhamid, idam haberiyle ilgili yeni gelişmeleri öğreneceği ve bundan sonraki süreçte de bazı kişileri cezalandıracağı konuşuluyor. Fragmanın son sahnesinde "Devleti sattınız mı" sorusu tüm gelişmeleri özetler nitelikteydi. Sadrazam Paşa'nın yaptığı cesur hamle dizide yerini alacak. Ancak Mahmut Paşa ise Fransızlardan kurtulduktan sonra çok fazla yaşamayacak gibi gözüküyor. Mary, Abdülhamid'le tanışarak intikam planı için büyük ölçüde ilerleme kaydedecektir. Dizinin yeni bölümünü izleyenlerin nefesi kesilecek.

Payitaht Abdülhamid 149. Bölümü Yayınlanacak!

Payitaht Abdülhamid dizisinin 30 Nisan'da 149. bölümü ile ekrana geleceği belirtildi. Dizi 5. sezonunda yayın hayatına devam etmekte. TRT 1'de ekrana geldiği günden bu yana kanalın vazgeçilmez dizileri arasına girdi. Ancak bu sezon yayın hayatına son vereceği konuşuluyor. Çünkü reytingleri inanılmaz oranda düştü. 

Payitaht Abdülhamid'in Son Bölümleri!

Önümüzdeki ay Payitaht Abdülhamid'in final yapması bekleniyor. Sevilen dizinin hem senaryosu hem de gidişatı dizinin yakın zamanda biteceğini göstermekte. Pek çok kişinin severek izlediği dizi artık eskisi kadar ilgi görmemekte. TRT 1'in yeni bir projeyi devreye sokması gündeme geldi. Ancak bunun için ilk olarak reytingi düşük olan Payitaht Abdülhamid'in final yapması gerekiyor.