Payitaht Abdülhamid Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? 1 Yıl Sonra Gerçek Ortaya Çıktı!

Payitaht Abdülhamid Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? 1 Yıl Sonra Gerçek Ortaya Çıktı!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin neden final yaptığına dair gelişmenin ortaya çıktığını söylüyor. Payitaht Abdülhamid neden ekranlara veda etti? TRT 1 Payitaht Abdülhamid dizisinin fişini neden çekti? İşte haberin tüm detayları...

Yayınlandığı dönem reytinglerde iyi bir başarı elde eden Payitaht Abdülhamid dizisi birden bire final kararı ile gündeme geldi. TRT 1'in neden böyle bir karar aldığı ise merak söz konusu oldu. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Payitaht Abdülhamid dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Tarihi dizi Payitaht Abdülhamid final kararı ile izleyiciyi isyan ettirdi

TRT 1 ekranlarında her hafta cuma akşamı ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid dizisi beş sezon boyunca yoluna devam etti. Dizinin final kararı alması da izleyicileri derinden yaraladı. TRT 1'de 5 sezondur yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin final yapması izleyicileri de bir hayli üzdü. Sultan 2. Abdülhamid dönemini anlatan dizi uzun zamandır reyting rekorları kırarak yoluna devam ediyordu. Bülent İnal, Vildan Atasever, Bahadır Yenişehirlioğlu gibi yetenekli isimlerin başrollerinde yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi 2017 yılında yayın hayatına başladı. Bunun dışında Şevki Es'in yönetmen koltuğunda oturduğu Payitaht Abdülhamid dizisi 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana gelen 154. bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı. Bu karar dizi severleri de bir hayli üzdü.

Payitaht Abdülhamid dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Sultan Abdülhamit'in padişahlık dönemini anlatan Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırarak yoluna devam ediyordu. Bunun dışında dizinin artık konuyu tamamladığı ortaya çıktı. Yani Payitaht Abdülhamid dizisi beş yılın ardından konusunu tamamlayıp ekranlara veda etme kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin reytingler ile alakası olmadığı da ortaya çıktı.