Özge Özder Sinirlerine Hakim Olamadı! Takipten Çıkmasını İstedi!

Özge Özder Sinirlerine Hakim Olamadı! Takipten Çıkmasını İstedi!

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder, sosyal medyadan kendisine gelen anlamsız eleştirilere cevabını verdi. Para karşılığı süt annesi tuttuğu konusunda iftiraya uğrayan güzel oyuncu, bu ithamlarda bulunanları takipten çıkmasını istedi.

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Özge Özder, hamilelik sürecini başarılı bir şekilde atlattıktan sonra Sadakatsiz setlerine geri döndü. Oyuncunun bir süredir izleyici tarafından beklendiği ve yokluğunun hissedildiği kaydedildi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncunun zaman zaman bebeğini paylaştığı da görülüyor. Ancak sosyal medya oldukça acımasız kullanıcılarla dolu. Ön yargılar çok fazla ve bu da zaman zaman kişiler arasında polemiğe neden oluyor. Özge Özder'den bu polemikten nasibini aldı. Sadakatsiz'de oynamaya devam eden oyuncu, kendisi hakkında yapılan bir yoruma sinirlendi ve tepkisini ortaya koydu.

Özge Özder'den Süt Annesi Çıkışı!

Özge Özder, emzirme döneminde çeşitli sorunlarla karşılaştığından ötürü az süt vermesiyle 5 aylık bebeği olan arkadaşının sütünü bebeğine içirdiğini açıklamıştı. Ancak Özge Özder hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan bazı kullanıcılar ön yargılı davranarak "emzirmeye üşeniyor musun" gibi çeşitli yorumlarda bulundu. Güzel oyuncu, hakkında çıkan iddialara ve belirsiz yorumlara tepkisini kısa süre içerisinde gösterdi.

Özge Özder Takipten Çıkmasını İstedi

Özge Özder'e bilip bilmeden yorum atanlar ve onu yargılayanlar oyuncunun cevabı ile şok oldu. Görüntülerden rahatsız olanları takipten çıkabileceğini tatlı bir dille ve üslubunu bozmadan yanıtlayan oyuncu, bir kez daha örnek davranış sergiledi.

Sadakatsiz'e Dönüşü Çok Güzel Oldu

Öte yandan Sadakatsiz dizisinden bir süredir ayrı kalan Özge Özder'in dönüşü muhteşem oldu. Bir süredir kızı Eva ile ilgilendiğinden ötürü hamilelik sonrası da izin alan ünlü oyuncunun artık dizi setlerinde oynamaya devam edeceği öğrenildi. Bu süre zarfında bebeğine güzel oyuncunun annesi ve eşi bakacak. Derya karakterinin Sadakatsiz dizisindeki varlığı oldukça önemli. Başrol karakterlerinin yanına güzel bir tamamlayıcı olduğu için hem izleyiciler hem de yapımcı için önemli bir yere sahip. Ayrıca kadın karakterleri dizide daha fazla aktif olduğunu söylemek mümkün. Bu da diziyi daha da özel kılıyor.