Oyuncu Başlamadan Diziye Veda Etti! Aslıhan Güner Partnersiz Kaldı

Oyuncu Başlamadan Diziye Veda Etti! Aslıhan Güner Partnersiz Kaldı

Kefaret dizisinin final bölümünün ardından FOX TV için yoğun tempolu geçecek bir dönem oldu. Alınan bilgiler neticesinde kanal Uzak Şehrin Masalı isimli bir proje için çalışmalarını sürdürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu da öne çıktı. Detaylar...

Yeni sezon çalışmalarına başlayan FOX TV bu yapım ile birlikte dikkat çekmeyi hedefliyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile öne çıkan Aslıhan Güner, Uzak Şehrin Masalı isimli dizi ile ilk anlaşma yapan isimlerden biri oldu. Aslıhan Güner dışında Barış Kılıç da dizide Kürşat karakterine hayat verecek.

Umay olarak izleyici karşısına çıkacak olan Aslıhan Güner'in partneri Barış Kılıç olacak. Dizinin başrollerini dışında Zeynep Eronat Aliye karakterine hayat verecek. Timur Acar ise Affan karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ağustos ayının başında set çalışması beklenen Uzak Şehrin Masalı isimli dizi ekibi çekimler için Kars'a gidecek.

Dizinin oyuncu kadrosundan bir isim ayrıldı!

Dizinin oyuncu kadrosundan bir isim ayrıldı! Ayrıca dizinin başlamasına az bir süre kala Gonca Vuslateri'nin ayrılık kararı alması herkesi şaşkına çevirdi. Oyuncu Umay karakterinin ablası olarak ekranlara gelecekti. Fakat alınan bilgiler neticesinde Gonca Vuslateri sonradan diziden ayrılma kararı aldı. Bunun dışında Gonca Vuslateri'nin bu ayrılığına gerekçe olarak ise bir sinema filmi ile anlaşma yapması ortaya konuldu.

Yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri diziden ayrıldığını açıkladı. Bunun ardından oyuncunun hayranları yeni dizi fırsatını kaçırdığını ve ekranlarda onu özleyen hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Gonca Vuslateri'nin ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği ise merak söz konusu oldu.

Ardından dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner ile iyi anlaşabilecek bir oyuncunun ekibe dahil olması da bekleniyor. Can Sinan tarafından yazılan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi yeni sezonun en etkili yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmeni ise Mustafa Şevki Doğan oldu.