Osman Sınav Yalnız Kurt Dizisinin Final Tarihini Açıkladı! Yalnız Kurt Dizisinden Final öncesi Başrol Ayrılığı Haber Geldi..

Osman Sınav Yalnız Kurt Dizisinin Final Tarihini Açıkladı! Yalnız Kurt Dizisinden Final öncesi Başrol Ayrılığı Haber Geldi..

Cuma akşamları ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisi ayrılık haberi ile sarsıldı. Alınan bilgiye göre dizinin 17. Bölümü ile büyük bir ayrılık yaşanacak. İşte haberin tüm detayları...

İç karışıklıkları ve faili meçhullerini ekrana taşıyan Osman Sınav, Yalnız Kurt isimli projeyi ekranlara taşıdı. Ekranların sevilen dizisinden bir oyuncunun ayrılacağı ortaya çıktı. Peki ama bu ayrılık reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek? Şimdiden merak söz konusu oldu..

Yalnız Kurt Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrılma Kararı Aldı!

Her bölümü hayranlıkla ile izlenen Yalnız Kurt dizisi yine gündem oldu. Alınan bilgiye göre Yalnız Kurt 17. Bölümüyle başrol oyuncusunun ayrılacağına dair bir haber ortaya attı. Osman Sınav’ın yönetmenliğini yaptığı dizi Cuma günü dizi severleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Ayrıca sezon finali öncesi başrol oyuncusunun Yalnız Kurt isimli dizinin oyuncu kadrosundan ayrılacağı ortaya çıktı. Dizide Emniyet Müdürü Ahmet Hemşinli isimli karaktere hayat veren Hilmi Özçelik sezon finalinde Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosuna veda ediyor. Bu veda ise dizi severleri adeta harekete geçirdi. İzleyiciler Hilmi Özçelik’in diziden ayrılmasını istemediğini söyledi. Peki ama Yalnız Kurt dizisinde yaşanan bu ayrılık reyting sonuçlarını ne derece etkileyecek? Dizi seveler bu sorunun cevabını merak ediyor..