Osman Sınav İmzalı Yeni Dizinin Detayları Ortaya Çıktı! Dizinin Oyuncu Kadrosu Herkesi Şoke Etti

Osman Sınav İmzalı Yeni Dizinin Detayları Ortaya Çıktı! Dizinin Oyuncu Kadrosu Herkesi Şoke Etti

Osman Sınav bu zamana kadar birçok başarılı projeye imza attı. Geçen sezon Gel Dese Aşk isimli bir projeyi izleyici ile buluşturmuştu. Dizi ilerleyen zamanlarda istenilen reytinglere ulaşamayarak final yapma kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Geçtiğimiz günler Gel Dese Aşk ile gündeme gelen Osman Sınav yeni projesini açıkladı. Gel Dese Aşk adlı dizinin başrollerinde ise Erkan Petekkaya ile İlayda Çevik yer alıyordu. Dizi gelen tepkiler dışında koronavirüs pandemisinden dolayı sadece 4 bölüm sürdü. Böylece final yaparak yayından kaldırılmıştı.

Alınan bilgiler neticesinde dizi hazırlığı yapan Osman Sınav, hazırlıklarını tamamladı. Ünlü yönetmen yeni dizisi ile gündeme bomba gibi düştü. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Osman Sınav, bu defa aksiyon üzerine yoğunlaştı. Oyuncular ile görüşmelerin başladığı biliniyor. Ayrıca yeni dizi ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Osman Sınav, dizi hakkındaki tüm hazırlıkları tamamladı

Osman Sınav, dizi hakkındaki tüm hazırlıkları tamamladı. Yalnız Kurt isimli dizi hazırlıkları büyük bir titizlik çerçevesinde devam ederken, oyuncular ile de görüşmelerin sürdüğü ortaya çıktı. Ayrıca Yalnız Kurt dizisinde kimin başrolde yer alacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Davut Bahadır adlı karakter dizide yer alacak. Bu karaktere

İse Yalnız Kurt dizisinde Cihan Ünal’ın hayat vereceği ortaya çıktı. Cihan Ünal, yakın zamanda Osman Sınav’ın yapım firması ile el sıkıştı.

Yalnız Kurt dizisi ne anlatıyor?

Yalnız Kurt dizisi ne anlatıyor? Osman Sınav projesi olan Yalnız Kurt dizisi, Kurtlar Vadisi gibi küresel terör örgütüne karşı verilen savaşı konu alacak. Bunun dışında dizinin oyuncu kadrosu hakkında da herhangi bir bilgi elde edilemedi. Fakat Osman Sınav’ın diğer projelerinde olduğu gibi bu projesinde de güçlü isimler ile çalışacağı ortaya çıktı.