Osman Sınav Bomba Gibi Bir Dizi ve Oyuncu Kadrosu İle Geliyor! Ortalık Fena Karışacak!

Osman Sınav Bomba Gibi Bir Dizi ve Oyuncu Kadrosu İle Geliyor! Ortalık Fena Karışacak!

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt'un oyuncuları duyuruldu. Dizide kimlerin oynayacağı merak ediliyordu. Osman Sınav projesi olan dizide başarılı isimler yer alıyor. Üstelik ünlü ismin Hekimoğlu dizisinden ayrıldıktan sonraki ilk projesi belli oldu. İşte dizinin yayın tarihi, hikayesi ve oyuncularına dair son bilgiler...

Yalnız Kurt, Osman Sınav projesi olarak karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda ATV ekranlarında göreceğimiz dizinin oyuncu kadrosu belirlenmeye başladı. Peki Yalnız Kurt dizisinde kimler oynayacak? Merakla beklenen gelişmeler duyuruldu. Oyuncularla bir bir görüşüldü ve imzalar atıldı. Üstelik Osman Sınav'ın daha önce Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi önemli projelerde yer aldığı da biliniyor.

Yalnız Kurt Oyuncuları

Dizide oynaması beklenen Murat Han ve Kürşat Alnıaçık izleyicileri heyecanlandırdı. Önemli isimlerin başrolde olması herkesi sevindirirken bir yandan da gözler yeni oyuncu transferindeydi. Hekimoğlu'ndan ayrıldıktan sonra yeni bir dizide oynamayan güzel oyuncu dikkat çekmişti. Şimdi ise Yalnız Kurt kadrosunda yer aldığını görüyoruz.

Damla Colbay Dizide Katıldı

Damla Colbay'ın yeni sezonda Yalnız Kurt dizisinde oynayacağı açıklandı. Güzel oyuncunun Hekimoğlu dizisindeki performansı çok beğenilmişti. Bu diziden sonra ise nerede oynayacağı merakla bekleniyordu. Yeni dizisinde Sare Türkmen karakterine hayat vereceği açıklandı. Bakalım dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak? Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu tamamen açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz.