Ortalığı Karıştıracak Baba Dizisi Geliyor! Baba Dizisi Konusu, Oyuncu kadrosu ve Yayın Tarihi Açıklandı!

Ortalığı Karıştıracak Baba Dizisi Geliyor! Baba Dizisi Konusu, Oyuncu kadrosu ve Yayın Tarihi Açıklandı!

Yeni bir dizi daha yayın hayatına başlamak üzere. Birinci bölüm fragmanı yayınlanan Baba dizisinin konusu nedir? Haluk Bilginer'in de yer aldığı dizinin yayınlanacağı kanal da kesinleşti. Üstelik oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. İşte dizinin yayın tarihi...

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in olduğu Baba dizisi için çalışmalar başladı. Dizinin ilk bölüm fragmanı da  yayınlandı. Pek çok kişi dizinin hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Ayrıca hangi oyuncuların diziye dahil olacağı da araştırılmakta. Ortaya çıkan bazı detaylar izleyicileri heyecanlandırdı. İşte Baba dizisinin konusu ve yayın tarihine ilişkin son bilgiler...

Baba Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlanmış olsa da henüz yayın tarihine ilişkin bilgi paylaşılmadı. Dolayısıyla dizi hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz. Ancak dizinin Show TV ekranlarında olacağını biliyoruz. Dolayısıyla uzun zaman sonra televizyonda rol alacak olan Haluk Bilginer, farklı bir deneyime imzasını atacak. Kendisini daha çok sinema filmleri ve dijital içerik platformlarındaki projeleri ile hatırlamaktayız.

Baba Dizisi Konusu

Baba dizisinin konusu ise belli oldu. Tolga Sarıtaş'ın açıklamalarına göre dizinin aileyi konu alacağı öğrenildi. Klasik bir senaryonun yanı sıra ilginç detayların izleyicilerle buluşacağı da belirtiliyor.

Baba Oyuncuları

Show TV dizisi Baba'nın oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in dışında Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar ile de görüşmeler halinde olduğu biliniyor. Dolayısıyla en net oyuncu kadrosunu yakın zamanda öğreneceğiz.