Önce Arka Sokaklar Şimdi de Maraşlı! Dizilerin Yeni Bölümü Bir Türlü Yayınlanamıyor!

Önce Arka Sokaklar Şimdi de Maraşlı! Dizilerin Yeni Bölümü Bir Türlü Yayınlanamıyor!

Arka Sokaklar, Maraşlı, Sen Çal Kapımı gibi dizilerin neden yayınlanmadığı merak ediliyor. Pandemi nedeniyle bir süredir dizi çekimlerine ara verildiği bilgisi geldi. Ancak bu bekleyiş daha ne kadar sürecek? Pek çok dizi çekimlere noktayı koydu.

Şu an için Türk dizileri o kadar zorlu bir yola girdi ki izleyiciler doğru düzgün dizilerin yeni bölümlerini dahi izleyemiyor. Pandeminin yaygınlaşmasından sonra test sonuçları birer birer pozitif çıkan oyuncular, diziye ara vermek zorunda kalıyor. Başrol ve diğer karakterlerin testleri pozitif çıkınca mecbur tüm set sağlık durumları iyileşene kadar çekimleri iptal ediyorlar. Son zamanlarda bu durum oldukça fazla gerçekleşmeye başladı.

Diziler Pandemi Nedeniyle Ara Veriyor!

Pek çok dizinin sezon finali yapması beklenirken sezon finalleri dahi ertelendi. Hepsindeki gerekçe ise aynıydı. Pandeminin gittikçe yaygınlaşması ve virüsün mutasyon geçirmesi yalnızca vatandaşı değil dizi oyuncularını da etkilemekte. Diziler yayın tarihlerini erteleyerek izleyicilerin beklentilerini sekteye uğratmak zorunda kalıyor. Çünkü sağlık her şeyden önce geliyor.

Sen Çal Kapımı Pandemi Nedeniyle Ertelendi!

Sen Çal Kapımı dizisi pandemi nedeniyle ertelenmiş oldu. Virüs vakasından sonra dizinin bir süre daha ekranlarda gözükmeyeceği bilgisi geldi. Aynı zamanda Arka Sokaklar, Bir Zamanlar Çukurova, EDHO, Gönül Dağı, Maraşlı ve Emanet dizilerinin de zamanında pandemiden etkilenerek yayın tarihlerine ara verdikleri görülmüştü. Tüm bunlar yaşanırken dizilerin sezon finallerini nasıl yapacağı merak konusu oldu.

Maraşlı Bir Türlü Yayınlanamadı!

Maraşlı dizisinde ise benzer bir gelişme yaşandı. Başrol oyuncusu Burak Deniz'in virüse yakalanmasından sonra set çalışanları da dahil olmak üzere herkes dizi çekimlerine ara vermiş oldu. Eğer Burak Deniz önümüzdeki hafta da iyileşemez ise Maraşlı'nın dizi çekimlerini daha çok bekleyeceğiz. Diziyi severek izleyenler ne kadar hayal kırıklığına uğramış olsa da sağlık söz konusu olduğunda diziler bile yayınlanmıyor. Önümüzdeki günlerde aşıların daha da fazla yaygınlaşmasıyla vakaların düşmesi beklenmekte. Özellikle de ülkemiz adına en yakın zamanda aşılanmanın tamamlanması ümit ediliyor.

Arka Sokaklar'a Virüs Darbesi!

Arka Sokaklar dizisinde de önemli bir karakterin virüse yakalandığı açıklandı. Yüsra Geyik'in bir süredir ekranlarda gözükmemesinin nedeni virüs testinin pozitif çıkması olarak yorumlandı. Diziye ne zaman devam edeceği henüz bilinmeyen oyuncunun bir an önce iyileşmesi bekleniyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken önümüzdeki aylarda sürecin daha iyi konuma geleceği düşünülüyor. Şu an için dizilerde bu tarz aksaklıklar yaşanmaya devam edecek.