Ömür Façalı'dan Flaş EDHO Dizisi Açıklaması Geldi

Ömür Façalı'dan Flaş EDHO Dizisi Açıklaması Geldi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi finalinden sonra gözler oyuncu kadrosundaydı. Oktay Kaynarca'nın açıklamaları tatmin etmeyince farklı bir isimden yeni ifadeler ortaya çıktı. Peki EDHO dizisi devam edecek mi? EDHO hangi kanalda yayınlanacak? İşte ATV'nin eski dizisine dair oyuncudan açıklamalar...

EDHO dizisinin sona ermesine ilişkin gelişmeler bitmek bilmiyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı araştırılırken bir yandan artık sona erdiğin belirten ifadelere de yer verilmekte. Oktay Kaynarca, konuyla ilgili farklı bir kanalın devreye girmediğini ve tüm bunların asılsız olduğunu dile getirmişti. Ancak dizide oynayan bir oyuncunun açıklamaları gündeme damgasını vurdu. Törende muhabirlerin sorularını yanıtlayan bir isim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi devam edecek mi düşüncelerini açıkladı.

Ceren Benderlioğlu'ndan Açıklama!

EDHO dizisindeki başarılı performansı neticesinde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülünü alan Ceren Benderlioğlu, ödül aldığı gece basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Sorular EDHO dizisine doğru yöneltilince kendisi konuya dair bazı önemli ifadeler kullandı. Karar mercisi kendileri olmadığı için herhangi bir açıklama yapmadıklarını dile getirdi. Ayrıca bilgi ve yetki konusunda da eksik olduklarını tekrarladı. Yani Oktay Kaynarca ile benzer ifadeleri kullandı.

EDHO Dizisi Bitti mi?

Öte yandan EDHO dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek tartışmaları hala devam ediyor. Çünkü dizi hiç beklenmedik şekilde sona erdi. Hal böyle olunca yapımcı şirketten konuya dair net açıklama gelmediği için izleyiciler oyunculardan bir şeyler duymak istiyor.