Euro 38,14 %0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,72 %0,01
Altın 2.913 %-0,01

Olaylı Dizi Ömer Sosyal Medyada Gündem Oldu! Olaylar Devam Ediyor!

Olaylı Dizi Ömer Sosyal Medyada Gündem Oldu! Olaylar Devam Ediyor!

omer-dizisi-konusu-nedir-omer-dizisi-oyunculari-15516020_8312_amp.

Star TV'nin yeni dizisi Ömer ilk bölümüyle ekranlardaydı. Ömer dizisinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Zerrin Sümer Ekşi Sözlük ve Twitter'da yorumlandı. Barış Falay'ın İmam Reşat karakterine hayat verdiği dizi, yıllar sonra ayrıldığı mahalleye dönen müezzin Ömer ve Gamze'nin aşkını anlatıyor. Emre Dorman, Ömer'in senaryo yazarlığı ve dini içerik uzmanıdır.

Ömer dizisi dün akşam Star TV'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Üsküdar'da çekilen Ömer dizisinde Selahattin Paşalı mahalle camisinde çalışan bir müezzini canlandırmaktadır. Küratörlüğünü ilahiyatçı Emre Dorman'ın üstlendiği Ömer dizisi ilk gösterimiyle büyük ses getirdi.

SOSYAL MEDYADA YORUMLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Ömer dizisi Twitter'da TT listesine eklendi. Dizi hakkında kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Ekşi Sözlük'te de gündem olan diziye hem eleştirenler hem de beğenenler oldu. Ekşi Sözlük ve Twitter'da Ömer hakkında yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

Keşke Omar da Shtisel teması kadar karakter derinliğine sahip olabilseydi.

Shtisel'de çok güzel göndermeler, ruh halleri vs. işlenir. Kendisi gibi güzel. Sizin için ayar ihtiyacı neydi?

Hoparlör yerine çıplak sesle okunan ezanın detayı iyiydi. Keşke böyle uygulansa.

Ömer dizisi gelmezse küserim. Selo ve Gökçe'yi üzmeyelim.

Ömer dizisi nasıl gider bilmiyorum ama kadro harika

İlk bölüm günah değil, bir iki bölüm daha şans verilmeli. Bu dramadan bir şey çıkıyor gibi görünüyor

Dizi çok yavaş ve çok sıkıcı. Selahattin Paşalı için kontrol ettim.

ÖMER DİZİSİNİN TEMELİ, KONUSU

Ömer Güvenatam'ın yapımcılığını OGM Pictures, yapımcılığını ise Onur Güvenatam'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda yönetmen Cem Karcı ve senaryosunu Gülizar Irmak yazıyor. omer; Yıllar sonra ayrıldığı mahalleye dönen Gamze ile mahalledeki cami hocasının oğlu Ömer'in her şeye rağmen tutunacakları aşkı konu alıyor.

SHTISEL SERİSİNDEN UYARLANMA

Ömer Dizisi, Netflix'te yayınlanan ve dünya çapında büyük ses getiren Dov Glickman, Michael Aloni, Neta Riskin, Shira Haas, Sasson Gabai, Hadas Yaron, Eliana Shechter, Zohar Strauss ve Ayelet Zurer'in oynadığı İsrail yapımı bir dizidir. "Shtisel" dizisinden uyarlanmıştır.

MÜEZZİN ÖMER ROLÜNDE SELAHATTİN PAŞALI

Başarılı oyuncu Selahattin Paşalı; Mahallesindeki camide müezzinlik görevinin yanı sıra ortaokulda vekil din öğretmeni olarak çalışan Ömer karakteri ile halkın karşısına çıkmaktadır. Ömer, iç dünyası zengin, resim yapmayı seven, sakin ve özlü hümanist bir karakter iken diğer yandan yaşam tarzı ve istekleri söz konusu olduğunda kararlı, dirençli, cesur ve inatçı bir insana dönüşebilmektedir. . Gamze'nin mahalleye gelmesiyle tüm hayatı birdenbire değişen Ömer, tüm zorluklara rağmen Gamze'ye olan aşkına engel olamaz.

GÖKÇE BAHADIR'IN OYNADIĞI GAMZE KİMDİR?

Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır dizide Gamze karakterini canlandırmaktadır. Gamze, ailesinin sevmediği bir adamla evlendikten yıllar sonra evliliğini bitirir ve oğlu Tuna ile mahalleye döner. Gamze bir yandan annesine ve ablasına onun dönüşünü kabul ettirmeye çalışırken bir yandan da oğlunun yeni hayat düzenine alışması için elinden geleni yapmaktadır.

Başlangıç ​​noktasına geri dönmenin yorgunluğunu, özgürlük alanları yaratmak için her harekete geçtiğinde aynı çıkmazı hisseden Gamze, olabilecek cesareti ve cesareti olmasına rağmen kendisinden genç Ömer'e aşık olunca korkakça davranır. onunla onunla Geçmiş deneyimlerinin cesaretini kırarken, bir yandan da yeniden düzenlemeye çalıştığı hayatın içinde kaybolma korkusunu yaşıyor.

 

Yazar: Haberci
<