Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'daki Partneri Bakın Kim Oldu..

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'daki Partneri Bakın Kim Oldu..

ATV'de ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için önemli bir iddia ortaya atıldı. TRT 1 Masumlar Apartmanı'nda gösterdiği performans ile adından söz ettiren oyuncu diziye dahil olacak. Oktay Kaynarca ile başrolü beraber paylaşacaklar. Peki o oyuncunun ismi açıklandı mı?

Masumlar Apartmanı dizisinde başarılı performans sergileyen ünlü oyuncu Merve Dizdar, yakında yeni bir dizide rol alabilir. Özellikle de Oktay Kaynarca ile başrol oynayabileceği belirtiliyor. Hal böyle olunca dizi hakkında daha fazla detay soruldu. Gündeme bomba gibi düşen haberi sizler için açıklayacağız.

Oktay Kaynarca'nın Partneri Olacak!

Merve Dizdar, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosuna girebilir. Kendisine teklif götürüldüğü iddia ediliyor. Normalde farklı bir oyuncuya daha teklif götürülmüştü ancak büyük ihtimalle Merve Dizdar da karar kılındı.

Birce Akalay Oynayacak mı?

Öte yandan Birce Akalay'a teklif götürüldüğü belirtiliyor. Tüm bu gelişmeler ışığında sevilen yapımda bizleri başka neler bekleyecek hep birlikte göreceğiz. Şu an için tek bildiğimiz dizide birbirinden güzel gelişmelerin yaşanacağı. ATV'de ekrana gelecek yapımın çekimlerine Haziran ayında başlanabilir. Çekimler bittikten sonra ise 1 yıllık hasret de sona erecek. Milyonlarca hayranı Oktay Kaynarca'yı bekliyor. Başarılı oyuncu nasıl bir hamle ile karşımıza çıkacak hep birlikte göreceğiz. Oyuncunun yer alacağı dizi, şüphesiz ilk bölümüyle reyting rekorları kıracaktır.