Oktay Kaynarca'dan Yeni EDHO Açıklaması Geldi! EDHO Yeniden mi Başlıyor..

Oktay Kaynarca'dan Yeni EDHO Açıklaması Geldi! EDHO Yeniden mi Başlıyor..

EDHO dizisinin ekranlara aniden veda etmesi büyük ses getirmişti. Ancak gelen son açıklamada Oktay Kaynarca pek çok iddiayı açıklığa kavuşturdu. Acun Ilıcalı'nın EXXEN platformunda EDHO dizisini yayınlayacağı belirtiliyordu. ATV'den ayrılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nerede yayınlanacak?

Oktay Kaynarca, EDHO ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere dizinin 7. sezonu yayınlanmamıştı. 200. bölümün ekranlarda olması beklenirken şok eden bir gelişme yaşandı. ATV ile yapımcı şirket bir türlü anlaşamadı. Dizi başlamadan final yapmış oldu ve bu ayrılık izleyicileri üzdü. Oktay Kaynarca'nın veda açıklaması ise seyircileri iyice çileden çıkardı. Ancak başrol oyuncusunun en son açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı ile EDHO dizisinin anlaştığı iddia ediliyordu. Kendisinin ifadesine göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekrana gelecek mi öğrenildi...

EDHO Acun ile Anlaştı mı?

Acun Ilıcalı ile EDHO dizisinin anlaştığına yönelik haberler konusunda Oktay Kaynarca'dan bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu, şu an için dizinin herhangi bir yerle anlaşmadığını vurgulaması büyük ses getirdi. Kendisinin söylediğine göre henüz yeni bir gelişme yaşanmadı. Daha önce de yaşanan bu olayla ilgili taraf olmadığını söylemişti. Tıklanmak için haber yapan sitelerin konuyla ilgili asılsız gündem oluşturduklarını belirtti.

EDHO Nerede Yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin herhangi bir kanal ile anlaştığı duyurulmadı. Üstelik ATV'nin buna müsaade edip etmeyeceği de merak konusu haline geldi. Çünkü yapımcı şirket ile kanal arasında bir anlaşma var mı bilinmiyor. Hal böyle iken Star TV ve EXXEN ile gündeme gelen EDHO'dan ses çıkmadı.