Oktay Kaynarca'dan Flaş Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Açıklaması! Hızır Reis EDHO İçin Devreye Girdi..

Oktay Kaynarca'dan Flaş Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Açıklaması! Hızır Reis EDHO İçin Devreye Girdi..

EDHO dizisi yeni bölümü ekrana gelmedi. 200. bölümü bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yok? ATV ile yapımcı şirketin anlaşamadığı ortaya çıktı. Peki bu sorun ne zaman çözülecek? İşte EDHO dizisiyle ilgili ortaya atılan iddialar ve yayın tarihi...

EDHO dizisinin 200. bölümü bir türlü yayınlanmadı. Haliyle insanlar da dizinin yeni bölümünü bekliyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın da konuyla ilgili düşüncelerini paylaşınca gerçekler ortaya çıktı. Peki dizinin yayınlanmamasındaki sebep nedir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan yeni oyuncular merak edilmekteydi. Dizi yerine bir film ekrana geldi. İzleyiciler adeta şoka uğradı. Çünkü aylardır bu anı bekliyorlardı. Kanal ve yapımcı arasında geçen sorunun detayları gün yüzüne çıktı.

EDHO Neden Yok?

EDHO dizisinin olmamasındaki neden yapımcı şirketin oyuncular için zam istemesi. Kanal ise bu duruma olumlu yanıt verdi. Ancak dizinin yayınlanacağı güne kadar sözleşmeye imza atılmadığı için yeni bölüm kanal ile paylaşılmamış. Bu gelişmelerin ardından ATV'de aynı güne bir film ekledi. Aradaki boşluk şimdilik böyle kapatıldı.

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Ancak önümüzdeki haftaya yetişmesi planlanıyor. Aksi takdirde hem kanal hem de dizi için güzel gelişmeler yaşanmayacak. İzleyiciler daha fazla beklemek istemiyor.