Oktay Kaynarca Teşkilat Dizisine Katılıyor! Oktay Kaynarca'dan Açıklama!

Oktay Kaynarca Teşkilat Dizisine Katılıyor! Oktay Kaynarca'dan Açıklama!

Oktay Kaynarca, yıllarını verdiği ATV'deki EDHO dizisinden ayrıldı. Çakırbeyli karakterine hayat vermiş olan ünlü isim, yeni dizisi ile el sıkışmış olabilir. Peki Oktay Kaynarca hangi dizide oynayacak? Teşkilat dizisine katılması halinde izleyiciler kesin bir açıklama bekliyor. Ünlü oyuncunun yeni dizisi şok etti.

Oktay Kaynarca, yaptığı EDHO açıklaması ile milyonların kalbine dokundu. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda herkesi şaşırttı. Pek çok kişi EDHO dizisinin devam etmesini bekliyordu ancak dizi sona erecek. Kanal ile yapımcı şirketin anlaşamaması nedeniyle böyle bir kararın alındığı belirtiliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi biterken şimdi nasıl bir gelişme yaşanacak merakla beklenmekte. Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılarak Teşkilat'a geçeceği iddialar arasında. Ünlü oyuncu Hızır Çakırbeyli karakterini bırakarak farklı bir diziye mi transfer olacak? Bu şaşırtıcı durum izleyicileri heyecanlandırdı.

EDHO Macerası Bitti

Yıllar önce başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz macerası oldukça uzun solukluydu. Oktay Kaynarca'nın başrolde oynadığı dizide büyük sona gelindi. Şimdi ise oyuncunun farklı bir dizide oynayacağı iddiaları ortalığı kasıp kavuruyor.

Teşkilat'ta Oynayacak mı?

Oktay Kaynarca Teşkilat dizisinde oynar mı bilinmiyor. Tam da bu nedenle ünlü isimden yanıt bekleniyor. Henüz kesinleşmiş bir gelişme yok. Kendisi de konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Ancak önümüzdeki günlerde Teşkilat hikayesinin netleşmesi muhtemel. Teşkilat'ta oynar ise Gürkan Uygun ile aynı dizide rol almanın heyecanını yaşayacak.