Oktay Kaynarca Öyle Bir Gelişme Açıkladı ki! EDHO Tekrar Yayına Girecek mi?

Oktay Kaynarca Öyle Bir Gelişme Açıkladı ki! EDHO Tekrar Yayına Girecek mi?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman başlayacağı şimdiden merak söz konusu oldu. ATV ve dizi arasında yaşanan tartışmadan ötürü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Star TV ya da Exxen platformunda başlayacağı iddia ediliyor. İşte haberin tüm fotoğrafları...

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında şoke eden gelişme gündeme geldi. Yedinci sezonu başlayacak olan dizinin yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği merak söz konusu oldu. Dizi severler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında resmi açıklama beklediklerini duyurdu.

Hızır Reis kötü haberi işte böyle duyurdu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanması beklenirken kanal ve yapım ekibi arasında problemler yaşandı. Bu problemlerin ardından ekranlara gelmeyen dizinin bitip bitmediği ise merak söz konusu oldu. Kimi iddialar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Exxen platformunda yayın hayatına başlayacağını söylüyor. Bu iddiaların ardından dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek dizi hakkında açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bittiğini açıklamıştı. marka yüzü olduğu erkek giyim markasının yeni reklam çekimleri esnasında kameralara yakalanan Oktay Kaynarca merak edilen soruları yanıtladı. Dizi severler ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbetini merak ediyor.

Dizinin yayın hayatı bitti mi?

Yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka kanalda yayınlanmayacağını söyledi. Başka projelerde yer alacağına dair herhangi bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sevenlerini de bir hayli üzdü.