Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı Dizisinden Vaz mı Geçti! Oktay Kaynarca Resmi Açıklamada Bulundu!

Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı Dizisinden Vaz mı Geçti! Oktay Kaynarca Resmi Açıklamada Bulundu!

Geçtiğimiz günlerde final olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusunun Masumlar Apartmanı'na transfer olacağı iddia edildi. Bu haberi alan EDHO ve Masumlar Apartmanı seyircileri adeta yerinde duramadı. O transfer gündeme şimdiden oturdu.

Salı akşamları yayınlanan ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi olan ve çok yakın bir tarihte final olarak ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkesin çok sevidiği bir karakter olan Hızır Reis'İ canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın farklı bir rekortmen diziye transfer olacağı konuşulmaya başlandı. Bu iddialar daha şimdiden gündemi sarstı.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca Masumlar Apartmanı'na transfer oluyor!

Evet Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra şimdide yine aynı gün yayınlanan bir diğer reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı'na transfer oluyor.  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final olduğu kesinleştikten sonra bu iddialar daha da netlik kazandı. Bu haber oyuncunun hayranlarını şaşkına çevirmeye yetti.

Ünlü oyuncu yeni dizisinde hangi karakteri canlandıracak ?

Ünlü oyuncunun dizide  Han'ın eski sevgilisi Ceylan'ın babasını canlandıracağı tahmin ediliyor. Tabi oyuncunun transferinin çok yüksek bir ihtimalle gerçekleşeceği bilinse de hala tam olarak net değil. Bu transferin duyurulmasından sonra oyuncunun karakteri ile ilgili tüm detaylarda vakit kaybetmeden seyircileri ile paylaşılacaktır. Transferin detayları ilerleyen günlerde tam anlamıyla belli olacak.