Oğlum Dizisinin Neden Final Yaptığını Yapımcısı Dizi Setinde Açıkladı! Oğlum Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak..

Oğlum Dizisinin Neden Final Yaptığını Yapımcısı Dizi Setinde Açıkladı! Oğlum Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak..

Oğlum dizisinde yolun sonuna gelindi. Yapımcı öyle bir açıklama yaptı ki herkes şaştı kaldı. Dizinin neden final yaptığını bizzat kendisi duyurdu. Dolayısıyla Show TV dizisi final tarihini de belirtti. İşte dizinin ekranlara veda etmesindeki temel neden ve çok daha fazlası haberimizde...

Oğlum dizisi için final kararı verilmişti. Dolayısıyla yaşanan gelişmelerle birlikte izleyiciler adeta şok oldu. Çünkü kimse sevilen dizinin final yapacağını tahmin etmiyordu. Yapımcıdan gelen açıklama doğrultusunda final tarihi de verildi. Peki ya Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Timur Acar gibi isimlerin başrolde oynadığı dizi, yayın hayatına neden bu kadar erken veda edecek?

Dizi Neden Final Yapıyor?

Oğlum dizisinin sona ermesindeki nedenin reytingler olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada az izlenme oranlarının dizinin devamlılığını etkilediği ve kanal ile anlaşma sağlanamadığını ortaya çıkardı. Hal böyle olunca Show TV'nin dizinin finalini istediği öğreniliyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler bu şekilde diyebiliriz.

Final Tarihi Açıklandı!

Oğlum dizisinin final tarihi ise belli oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizinin ne zaman sona ereceği iyice kesinleşmişe benziyor. Dizinin 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümü yayınlanacak. Yani bu akşam final yapıyor.